Vacante

#insule #top destinatii

Top 10 al celor mai bune insule in 2007

Topul celor mai bune insule din 2007 a fost stabilit de Travel+Leisure si include destinatii de la cele mai cunoscute nume la fasii de pamant care ascund bogatii naturale.

1. Bali. Una dintre insulele indoneziene, Bali reprezinta principala destinatie turistica a tarii. Este preferata de catre turisti gratie ofertelor tentante ale luxoaselor hoteluri si pentru arta sofisticata dezvoltata aici, de la sculptura la dans si muzica.

2. Maui . Maui ofera turistilor o destinatie de spa, cursuri de golf si alte facilitati care testeaza serios bugetul acestora. De la un rasarit de soare pe varful unui vulcan la nisipurile albe, rosii si chiar negre ale plajelor, Maui este destinatia ideala pentru o vacanta tropicala. Insula reprezinta totodata o mare atractie pentru iubitorii de surf si alte sporturi acvatice.

3. Kauai. Kauai reprezinta zona din Hawaii cu cele mai multe precipitatii, fiind prin urmare si cea mai verde dintre insule. Mai este cunoscuta sub numele de Insula Gradina. Iubitorii vegetatiei luxuriante gasesc aici un adevarat paradis, cu numeroase cascade, si canioane.

4. Insulele Galapagos. Insulele sunt destinatia ideala pentru turistii care doresc sa vada indeaproape viata animalelor salbatice, terestre sau oceanice. Sunt cunoscute sub numele de Insulele Galapagos sau insulele testoaselor. Gratie localizarii lor extrem de izolate, insulele au permis dezvoltarea unor specii de plante si animale rare si chiar unice in lume.

5. santorini . Aflata in Marea Egee , insula apartine arhipelagului Insulelor Ciclade. Principalele puncte de atractie sunt astazi imagini recunoscute oriunde in lume, ca de exemplu turla albastra a Manastirii Oia.

In a doua parte din top 10 al celor mai bune insule s-au situat urmatoarele:

 6. Vancouver Island

7. Dalmatian Islands, Croatia

8. Phuket, Thailand

9. Hawaii

10. Great Barrier Reef islands.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea