Vacante

Sejururi pentru vara 2008 in Cipru

Cu un peisaj variat, de la munti impaduriti la plaje cu nisip auriu scaldate in Marea Mediterana , Cipru reprezinta o destinatie ideala pentru turistii care cauta sejururi in strainatate, in aceasta vara.

O zona atragatoare pentru orice turist este locul nasterii zeitei Afrodita, Paphos . Orasul este inclus in patrimoniul mondial UNESCO, gratie frumusetilor sale. Printre ele se numara ruinele Palatului Guvernatorului, ale carui mozaicuri reprezinta o atractie turistica centrala. De numele orasului se leaga si cel al Sf. Apostol Pavel, care a trecut pe aici in secolul I, in drum spre Roma.  

Preturile incep cam de la 500 euro de persoana pentru hotelurile de 3 stele si 700 euro pentru cele de 4 stele. 

In perioada iunie-septembrie, un sejur de o saptamana costa intre 719 si 779 euro de persoana. Pachetul include cazare cu mic dejun intr-un hotel de 5 stele, pentru un sejur de 8 zile. In unele cazuri, tarifele depasesc 1000 euro de persoana, pentru acelai tip de hotel. Diferenta consta, de exemplu, din camera dubla versus camera dubla deluxe, cu vedere.

Pentru 4 stele, un sejur costa intre 665 si 815 euro de persoana. La 3 stele preturile sunt ceva mai mici, intre 535 si 575 euro de persoana. Larnaca, una dintre cele mai indragite zone cipriote pentru vacantele pe litoral, reprezinta o destinatie celebra pentru curatenie, oferind totodata multe posibilitati de petrecere a timpului liber.

O vacanta de 5 stele costa 620 euro de persoana. In pachet sunt incluse biletul de avion, cazarea cu micul dejun, transferul la hotel si asistenta turistica. Oferta este valabila pentru iunie si iulie. In august pretul ajunge la 665 euro pentru o camera dubla si 870 pentru single. Pentru 3 stele platesti 435 euro de persoana. In pachet beneficiezi de bilet de avion, cazare cu mic dejun.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea