Vacante

# economiseste pentru vacanta # economii pentru vacante #economii vacanta #vacanta

Cum sa economisesti bani pentru vacanta! 3 sfaturi utile

Se apropie vara, iar odata cu aceasta vacantele. Este momentul sa incepi sa economisesti bani de pe acum pentru vacanta ce va urma. Iata trei trucuri pentru a economisi cat mai multi bani pentru o vacanta de vis.

Fa-ti un cont special pentru vacanta

Fa-ti un cont in care sa depozitezi bani, special pentru vacanta. In acest fel, tentatia de a-i cheltui va fi mica. De fiecare data cand ai bani in plus (chiar si 10 lei), adauga-i in cont, iar la final de luna adauga toti banii ramasi de la salariul trecut in contul pentru vacanta. Chiar daca ti se pare putin, in timp, banii se vor strange si te vei putea busura de un sejur de vis in locul preferat.

Nu cumpara azi ce poti lasa pe maine

Este tentant sa-ti cumperi bluza pe care tocmai ai vazut-o azi in vitrina unui magazin. Rezista impulsului pana a doua zi. Gandeste-te bine daca vrei bluza sau vrei sa pleci in vacanta. Banii pe care i-ai cheltui pe lucrurile de care nu ai cu adevarat nevoie ii poti aloca bugetului de vacanta.

Lasa masina acasa

In loc sa mergi zilnic cu masina la serviciu, si sa dai o multime de bani pe combustibil, opteaza pentru transportul in comun. Un abonament la metrou sau la ratb. Procedeaza in acelasi mod si in cazul in care obisnuiesti sa iei taxiul des.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea