Vacante

#familie #schi # vacanta in familie # vacanta schi #destinatii de turism

Cele mai bune resorturi de schi pentru tine si familia ta

Esti fan al sporturilor de iarna, dar iti doresti sa mergi intr-un loc care sa fie confortabil si pentru familia ta? Iata o lista a celor mai indicate resorturi pentru familisti, care imbina utilul cu placutul si iti satisfac atat nevoia de aventura, cat si pe cea de a-ti sti copiii in siguranta.

Compara cele mai bune resorturi de schi potrivite pentru familisti si alege destinatia care te atrage mai mult.

Bansko, Bulgaria

Parte a masivului Pirin, Bansko este situat la 150 km departare de Sofia. Este o destinatie potrivita schiorilor linistiti care prefera partiile late si nu foarte abrupte. Este cel mai potrivit resort pentru incepatori si pentru parintii care vor sa isi stie copiii in siguranta.

Are 70 km de partie, cu acces rapid prin intermediul celor 14 instalatii de cabluri. Altitudinea maxima este de 2560 m.

Cortina d’Ampezzo, Italia

Parte a domeniului Dolomiti Superski Area, Cortina se inalta pana la o altitudine de 1224 m. Este localizata in apropiere de Venetia, la 2 ore de mers cu trenul.

Are peste 120 km de partie de toate gradele de dificultate. Predomina partiile pentru incepatori, dar sunt cateva si pentru profesionisti. De asemenea, pune la dispozitie 400 km de trasee montane si 700 km pentru biciclisti, in cazul in care intentionezi sa desfasori si alte activitati cu familia.

Chamonix Mont-Blanc, Franta

Chamonix este denumita si Mecca a schiorilor, pentru ca ofera toate conditiile pe care le poate impune pana si un profesionist. Domeniul schiabil insumeaza peste 100 km de partie, care revin celor 70 de piste cu grade variate de dificultate.

Tot aici vei putea urca de la 1035 m pana la 3842 m cu cea mai renumita telecabina din Europa. Peisajele sunt de basm, lucru care face statiunea vizitabila chiar si de catre persoane care nu practica sporturi de iarna.

Kitzbuhel, Austria

Este una dintre cele mai intinse regiuni de schi din Austria. Cele 60 de piste amenajate insumeaza o lungime de peste 170 km.

Totodata, statiunea ofera posibilitatea practicarii altor sporturi, pentru acei membri ai familiei care nu schiaza. In Kitzbuhel sunt 4 circuite de golf, 6 terenuri de tenis, o sala de curling si numeroase piscine interioare si exterioare.

Sursa foto: chamonix-sport-aventure.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea