Vacante

#costa del sol #destinatii de vacanta #creta #tenerife #insule #vacanta #vacanta de vara

3 insule sublime, perfecte pentru o vacanta reusita

Plaje cu nisip fin si apa cristalina, vegetatie abundenta, culturi noi si soare cat cuprinde! Toate acestea de afla pe lista ta de dorinte in ceea ce priveste o vacanta reusita? Atunci avem destinatiile perfecte pentru tine! Iata trei insule superbe de care te vei indragosti din prima zi de vacanta si pe care nu vei dori sa le mai parasesti vreodata.

Tenerife

Sursa foto: tenerife-tours.co.uk

Tenerife este una dintre cele mai mari insule din Arhipeleagul Canare. Aceasta se afla intre La Gomera, Gran Canaria si La Palma si apartine Spanei. Partea sudica a insulei este ideala pentru vacante insorite tot timpul anului, fiind oricand vremea ideala pentru plaja. In schimb, in sudul insulei, parte despartita de un munte vulcanic, ploua des, iar iarna apar chiar si ninsorile. Aici insa insula are o vegetatie bogata, spre deosebire de prima parte unde solul este arid.

Daca alegi sa mergi in vacanta in insulele Tenerife trebuie sa stii ca este o destinatie a diversitatii. De la plaje cu nisip vulcanic pana la taramul papagalilor si de la viata de noapte intensa pana la destinatii linistite, cu siguranta nu vei avea timp sa te plictisesti.

In plus, insula ascunde o multime de obiective turistic pe care trebuie musai sa le vizitezi. Printre acestea se numara Parcul Natural Loro, ce cuprinde o Gradina Zoologica cum putine poti intalni in lume si gradini pline de flori printre care si o gradina de orhidee pe aleile carora te poti plimba in voie.

Tot in Tenerife poti vizita piramdele Guimar, piramide asemanatoare celor din Mexic, Peru si Mesopotamia. Si daca tot te afli in Tenerife este musai sa vizitezi si sudul insulei, unde defileul Barranco de Infierno te va cuceri pe loc cu vegetatia sa abundenta. Aici poti admira o multime de pasari in mediul natural si daca ai noroc chiar si animale salbatice. 

Sursa foto principala: travelandleisure.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea