De prin lume adunate

#unde iesim #restaurant #mancare #bucuresti

Unde mananci altfel in Bucuresti, daca te-ai saturat de preparatele clasice

Te-ai plictisit de intalnirile in acelasi local si de aceleasi tipuri de mancaruri pe care le comanzi online? Daca stai in Bucuresti, atunci trebuie sa profiti de marea varietate de restaurante pe care le gasesti la tot pasul.

Daca iti plac insa localurile care arata bine, dar au si mancare savuroasa, trebuie sa stii ca la fel ca in moda, industria restaurantelor este una foarte dinamica si intr-o continua schimbare, iar creativitatea nu are granite geografice. Modernul si traditionalul se intrepatrund, condimentele scot la iveala noi arome, iar mix-urile de ingrediente din diverse culturi nu fac decat sa potenteze felurile de mancare, dandu-le o noua identitate. Singura limita e propria imaginatie.

In spiritul fluid al gastronomiei internationale, colectia de vara a restaurantelor Gargantua s-a lansat in inima orasului Bucuresti, #KSLF fiind o gazda perfecta pentru prieteni si parteneri, care au fost provocati si surprinsi cu noi combinatii si arome.

Noul meniu respecta aceeasi linie culinara rafinata, cu accente indraznete si mix-uri neasteptate si pune accent pe preparatele meditareneene si asiatice, dar include si cele mai cool aperitive internationale ale momentului, alaturi de deserturi fine de casa si o selectie de vinuri premium din tari cu traditie.

Invitatii s-au bucurat de energia locului si de asocierile surprinzatoare de ingrediente si texturi pregatite de chef Lucian Hotoran, unul dintre cei mai vechi si experiementati specialisti din Bucuresti.

"Conceptul Gargantua porneste de la ideea de a savura franturi din gastronomia lumii, in 4 restaurante diferite, intr-o atmosfera relaxanta si unica. Iar noul meniu sub semnatura lui Chef Lucian Hotoran inseamna, de fapt, o modalitate creativa de a combina ingrediente din diferite zone geografice si culturi, de a le potenta. Dorim sa le aratam clientilor nostri cat de importanti sunt pentru noi – am recreat cateva dintre felurile care ne-au facut celebri si am introdus crampeie din gastronomia internationala special alese pentru a-i face pe cei care ne trec pragul sa se simta ca in Singapore sau New York", a declarat Mihaela Ionescu, owner Gargantua.

  •   2018-06-18
  •  

Articol scris de

Luiza Dinu

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.