De prin lume adunate

#rooftop #locatii #terasa #weekend #bucuresti

5 locatii deasupra norilor din Bucuresti

Sigur te-ai intrebat vreodata “unde sa ies azi?”. Daca te-ai plictisit sa mergi in acelasi loc, Acasa.ro iti propune sa vezi Bucurestiul dintr-un alt unghi, mai exact de la inaltime. Iata cinci localuri unde trebuie sa iti bei cafeaua cel putin o data.

1. Astrodom

Astrodom este una dintre cele mai frumoase terase la inaltime ale Bucurestiului. Are un aer boem se contopeste perfect cu privelistea deosebita. De pe terasa Astrodom ti se deschide inaintea ochilor un Bucuresti nou. Situata la doar cinci minute de Biserica Casin, teresa iti ofera o panorama asupra Arcului de Triumf, Charles de Gaulle Plaza, iar de jur imprejur vei vedea multe case scufundate in verdeata.

2. Club Lounge (Intercontinental)

Daca iti doresti sa iti impresionezi jumatatea si sa ii arati cat de mult o apreciezi, atunci poti sa o scoti la o cina romantica la Club Lounge. Este un local exclusivist unde nu poate intra oricine, doar clientii hotelului au acces in Club. Dar, chiar si ei trebuie sa plateasca o taxa. Unele lucruri le facem o data in viata, iar aceasta priveliste merita sa fie vazuta cel putin o data.

3. Sole

Restaurantul Sole este situat pe bulevardul Iancu de Hunedoara, colt cu strada Caderea Bastiliei, chiar in sediul ING. Trebuie sa urci pana la etajul 15 al cladrii, iar de-acolo noi orizonturi ti se vor deschide. De la aceasta inaltime o sa poti vedea podul Basarab, bulevardele apropriate, dar si unul dintre cele mai frumoase apusuri din viata ta.

 

4.Zoom In Club & Zoom Out Lounge

Daca esti un iubitor al Centrului Vechi, nu iti face griji! Avem localul perfect si pentru tine! La etajul sase dintr-o cladire de pe strada Coltei te asteapta una dintre cele interesante terase din oras. ZoomOut iti ofera o panorama impresionanta, de 360 de grade, deasupra Centrului Vechi.

5. Bucataria LaTeral

Daca lucrezi aproape de zona centrala sau de Piata Unirii, atunci te vei bucura sa afli ca ai un restaurant la inaltime foarte aproape de tine! Situata la etajul noua, Bucataria LaTeral, va ofera pe langa o mancare foarte gustoasa, care vine in portii generoase, si o priveliste de neuitat!

Imagini: Facebook.com

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea