De prin lume adunate

# vizitare tari #recod doborat #calatorie in jurul lumii #femeie

La doar 27 de ani a devenit prima femeie care a vizitat toate tarile lumii

Cassandra De Pecol, o tanara in varsta de 27 de ani din Connecticut, Statele Unite ale Americii, a devenit prima femeie care a vizitat toate cele 196 de state ale lumii. Mai mult decat atat, a facut acest lucru in timp recod, deborand recordurile anterioare si ajungand astfel in Cartea Recordurilor.

"Inca de cand eram la scoala imi doream sa vizitez fiecare tara din lume, din dorinta de a invata mai mult despre fiecare cultura, habitat natural si regiune", a declarat Cassandra pentru dailymail.co.uk.

Aventura denumita "Expedition196" a dura 18 luni si 26 de zile. Tanara a plecat in indelungata calatorie in jurul lumii pe 34 iulie 2015 si a finalizat totul in data de 2 februarie 2017. In total, calatoria a costat aproximativ 198.000 de dolari americani, cea mai mare parte din suma fiind acoperita de sponsori.

Desi pare usor, tana sustine ca nu a fost deloc usor. Aceasta a calatorit in jurul lumii pentru in numele Institutului International al Pacii prin Intermediul Turismului (International Institute for Peace Through Tourism) si a fost nevoita sa se intalneasca cu politicieni si studenti din toate tarile pentru a promova institutul si pacea in lume.

Tanara nu se opreste insa aici. In curand va pleca intr-o aventura in Antarctica. Apoi, incepand din Iunie 2017 doreste sa lanseze un curs prin care sa-i invete pe oameni cum sa-si urmeze propriile vise.

"Sa merg in fiecare tara a lumii a fost pentru mine o misiune de a invata cat mai multe despre lumea noastra, iesind din zona mea de comfort si imbratisand necunoscutul, dorind in acelasi timp sa las ceva in urma.", a declarat Cassandra.

Surse foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea