De prin lume adunate

#timp libere #pasiuni # petrecere timp liber

Idei utile de petrecere a timpului liber

Traim intr-o lume agitata si dinamica, in care timpul pe care il avem doar pentru noi, este din ce in ce mai limitat. Tocmai din acest motiv, trebuie sa ne bucuram de el intr-un mod cat mai placut si constructiv. Nu folosi timpul liber doar pentru distractie, ci incearca sa te relaxezi si sa ai si niste beneficii de pe urma activitatilor pe care le faci. Iti sugeram cateva idei utile pe care sa le aplici atunci cand nu esti ocupat!

Sportul, o pasiune benefica pentru sanatate

Sunt foarte bine cunoscute numeroasele efecte benefice ale practicarii sportului. In timpul liber, mergi la o sala de fitness si lucreaza cel putin o ora. Iti garantam ca te vei simti mult mai bine dupa antrenament si vei capata energie. Esti pasionat de un anumit sport? Nu este niciodata prea tarziu sa incepi sa-l practici, atata timp cat o faci cu drag. Daca totusi nu iti plac activitatile sportive indoor, atunci iti recomandam joggingul in aer liber, plimbatul cu rolele. In schimb, daca iti place cyclingul alege una dintre multele biciclete de pe SportAddict.ro. Iar cand vremea nu permite desfasurarea acestor sporturi, ideale de practicat in parc, poti sa faci exercitii chiar si de acasa.

SportAddict este un magazin online de nisa, unde poti gasi toate articolele sportive de care ai nevoie, la preturi convenabile.

Descopera-ti talentele artistice prin pictura

Pictura este un mod foarte frumos de exprimare a trairilor si o modalitate la fel de placuta de a-ti petrece timpul tau liber. Nu trebuie sa fii neaparat talentat, ca sa poti sa te relaxezi pictand si nici sa folosesti instrumente si culori scumpe. In plus, aceasta este o activitate perfecta pe care sa o faci impreuna cu restul familiei deoarece este foarte distractiva si in acelasi timp este educativa pentru cei mici.

Pe de alta parte, daca ai un pic de talent, urmeaza un curs de perfectionare, care sa te ajute sa inveti tehnici plastice, astfel ca tehnica servetelului sau pictura in ulei sa nu mai aiba niciun secret pentru tine.

Plaseaza o comanda pe Colorit si da frau liber imaginatiei si creativitatii!

Fotografia, un hobby pe care poti sa-l valorifici

Fotografia este unul dintre hobby-urile care iti pot aduce si venituri in plus. Daca iti place sa captezi momente inedite, care sa se transforme in amintiri care raman pentru totdeauna, atunci fa din asta o mica afacere. Imbina utilul cu placutul si lanseaza-te ca freelancer, oferind servicii de fotografiere, sau de ce nu chiar si servicii video daca ai un pic de indemanare. Astfel, vei putea merge la diverse evenimente, in functie de timpul liber pe care il ai, si vei fi platit pentru munca ta. Treptat, imbogateste-ti portofoliul si prezinta-l celor care isi arata interesul fata de ceea ce poti oferi. Cu o mica investitie intr-o camera foto mai performanta si cu accesorii de calitate, vei putea sa-ti suplimentezi veniturile intr-un mod in care sa-ti si placa.

Pe F64 gasesti aparatura foto si camere video profesionale, pentru ca imaginile pe care le surprinzi sa fie de exceptie!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea