De prin lume adunate

#fete de la musique #jazz #muzica #festival

Festivalul Fete de la Musique la Bucuresti

Marti 21 iunie, in cea mai scurta noapte a anului, esti asteptat in curtea Muzeului National de Arta al Romaniei, la editia a 30-a a "Fete de la Musique". In aceasta zi vor avea loc pentru o serie de concerte, de la jazz la pop si indie rock.

De cativa ani, sub impulsul retelei culturale franceze, Romania se aliniaza Sarbatorii Muzicii. Aceasta manifestare colectiva in care, in fiecare an incepand cu 1982, la initiativa Ministerului Culturii din Franta, muzicieni profesionisti si amatori invadeaza strazile, cafenelele, spatiile publice pentru a impartasi publicului larg pasiunea pentru muzica.

Evenimentul este organizat de Ambasada Frantei si Institutul Francez din Bucuresti, in parteneriat cu MNAR.

Incepand cu orele 19.00, pe scena vor urca Nadia Trohin si Toma Hawk, trupa franceza Jakko, Toulouse Lautrec si The MOOoD. Concertele vor avea loc in curtea Muzeului National de Arta, pe Calea Victoriei , la numarul 49, vizavi de Ateneul Roman. Intrarea este libera.
 

Programul fete de la musique 2011


19.00 Nadia Trohin si Toma Hawk ( jazz)
20.30 Jakko (pop-rock)
22.00 Toulouse Lautrec (indie-rock)
23.30 The Moods (indie-rock).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea