De prin lume adunate

#targ #carte #bookfest

Editura Litera la Bookfest

La aceasta editie a , standul va fi in pavilionul 14. Dintre cele peste 400 de titluri, nu vor lipsi binecunoscutele colectii Mari dictionare si albume, Biblioteca pentru toti, Raftul de cultura generala, Ghidurile turistice TOP 10, dar nici enciclopediile, cartile ilustrate pentru copii, cartile practice si de sanatate.

Noutatea si surpriza pe care Litera o pregateste cititorilor la acest targ este seria de literatura - LITERAtura!
Pentru noi inseamna trecerea la o etapa noua, in care ne propunem sa aducem cititorilor literatura de buna calitate, carti premiate si apreciate de publicul si de critica din lumea intreaga.

LITERAtura debuteaza cu 3 colectii: Premium, Thriller si Lady. In Premium vor aparea la Bookfest Wolf Hall, de Hilary Mantel, castigatorul Man Booker Prize 2009, Violoncelistul din Sarajevo, de Steven Galloway si Olive Kitteridge, de Elizabeth Strout ( 2009). In colectia Thriller, vom bucura impatimitii genului cu Angelologia de Danielle Trussoni, un roman care cucereste lumea in 2010, Molima de Guillermo del Toro si Chuck Hogan,  Aurul spartanilor de Clive Cussler si Grant Blackwood.

Bestsellerul Ceva de imprumut, al autoarei americane Emily Giffin, apare in colectia Lady, o colectie care merge direct la sufletul publicului feminin.

Alaturi de aceste titluri, se vor mai afla pe rafturileLitera la Bookfest si multe alte noutati, dintre care enumeram doar cateva: fantasy-ul pentru copii Nestemata scobita, primul volum al trilogiei Otravurile din Caux, Vinurile lumii, Marele atlas ilustrat al corpului uman, Secretele palmei. Ghid de chiromantie sau Secretele numerologiei.

Reducerile Litera de la aceasta editie Bookfest sunt generoase, intre 25 si 60%.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea