La Targul de carte Bookfest 2010, care se desfasoara in perioada 9-13 iunie, in Complexul Expozitional Romexpo, Nemira ofera cititorilor peste 600 de titluri, noutati editoriale variate: science fiction, fantasy, suspans, literatura clasica si contemporana, ghiduri practice, carti pentru copii si adolescenti.

In perioada targului Bookfest, cadou si serii de autor cu reducere de pana la 50% si noutati editoriale cu discount de 25%.

Cartile Nemira pot fi achizitionate la Bookfest 2010 si pe baza tichetelor cadou emise de societatile Accor, Eurotichet, Sodexo si Cheque Dejeuner.

Pentru editia din acest an, grupul editorial Nemira a pregatit o intalnire cu scriitoarea spaniola Paula Izquierdo, lansarea unor volume semnate de autori celebri, un eveniment special "Intalnirea Zombie", prilejuit de aparitia bestseller-ului international Cartea cimitirului de Neil Gaiman , prezentarea noii reviste online suspans.ro si lansarea unei colectii deosebite, care reuneste cele mai importante si mai frumoase lucrari despre arta spectacolului.

  •   2010-06-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii