De prin lume adunate

#cartea fluturi #irina binder #fluturi #carte

De ce a ajuns cartea "Fluturi" a Irinei Binder un succes?

Unul dintre cele mai apreciate titluri ale ultimilor ani este cartea Fluturi, de Irina Binder. In trei volume scrise cu emotie, sinceritate si fragilitate sufleteasca, Irina isi pune inima in palma si ne-o daruieste tuturor, facandu-ne martorii povestii ei de iubire cu Robert si al suferintelor prin care trece orice indragostit atunci cand e nevoit sa-si inabuse sentimentele. Oare acesta sa fie singurul motiv pentru care cartea sa a ajuns sa aiba un asemenea succes? Sigur ca nu. Fiecare dintre cei ce i-au citit randurile ar putea enumera o lista diferita de motive, insa incercam sa va prezentam aici cateva dintre ele. Puteti gasi cartea pe site-ul editura-foryou.ro, o librarie online pentru suflet.

- Este relatarea unei povesti reale, o confesiune de la suflet la suflet. In cartea Fluturi autoarea Irina Binder ni se destainuie noua, cititorilor, asa cum s-ar destainui jurnalului ei, facandu-ne confidente si lasandu-ne sa patrundem in lumea ei – una in care, sub aparenta stralucirii, se ascund drame nebanuite. Este o poveste de un farmec incontestabil, ce a ravasit sufletele atator cititori, trezind in sufletele lor sentimente puternice.

- Prezinta doua povesti de iubire foarte frumoase. Matei sau Robert? Autoarea reuseste sa redea cu gingasie sentimentele pe care le nutresc cei doi barbati pentru ea si iubirea pe care si ea o nutreste fata de ei. Caruselul emotiilor ii poarta pe cei trei protagonisti de la agonie la extaz, iar cititorul asteapta pana in ultima pagina sa afle deznodamantul acestor povesti de dragoste. Cu cine va ramane Irina?

- Personajele sunt modele de viata. Oricare dintre protagonistii principali ai cartii Fluturi devine cu usurinta un exemplu de viata, intruchipand calitati pe care si le doresc cititorii si cu care se identifica. Femeile invata de la Irina gingasia, gratia, iubirea neconditionata, grija fata de oameni si bunatatea. Barbatii invata cum sa se comporte mai frumos cu iubitele lor si cum sa devina oameni mai buni. Sunt multe femei care isi doresc sa aiba langa ele un barbat puternic si influent precum Matei, dar care in acelasi timp sa fie atent si dulce, mereu gata de sacrificiu pentru ele, asa cum este Robert.

- Interactivitate. Modul in care scriitoarea a reusit sa se apropie de public reprezinta un alt motiv pentru care Fluturii s-au bucurat de atat succes. Cei care o indragesc, dar si cei care o critica pot sa se exprime liber pe pagina ei de Facebook si primesc si raspuns! Pagina autoarei, paginile dedicate cartilor si blogul sunt mereu active, iar autoarea este dispusa sa interactioneze cu cititorii. Irina isi intampina fanii cu o colectie deosebita de imagini, citate inspirationale, sfaturi de viata, devenind, prin larga expunere in mediul online, una dintre cele mai cunoscute formatoare de opinie din Romania.

Sunt si alte motive pentru care cartea Fluturi a reusit sa le cucereasca inimile cititorilor, dar pentru moment ne rezumam la cele de mai sus. Daca inca nu ati citit Fluturii sau Insomniile Irinei Binder, va asteptam cu drag pe pagina editura-foryou.ro pentru a va comanda aceste carti, dar si pentru a fi la curent cu celelalte oferte ale editurii For You.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea