De prin lume adunate

#vacanta la piscina #protejare telefon # vacanta la mare #vacanta #telefon

Vacanta la mare sau la piscina? Cum sa-ti protejezi telefonul

Telefonul este obiectul de care nu te poti desparti niciodata, insa acesta se afla in mare pericol in timpul vacantelor tale, in speciale daca mergi la plaja. Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti proteja telefonul de eventualele pericole.

Tine-l intr-o punga resigilabila, transparenta

Nisipul fin si apa sunt principalii dusmani pentru un telefon, mai ales daca te chinui sa surprinzi cele mai frumoase imagini. Telefonul poate cadea in apa sau poate fi stropit din greseala. O punga este perfecta pentru a-l proteja si pentru a-ti permite, totodata sa obtii imaginile dorite.

Nu-l tine in soare

Nu tine telefonul in soare deoarece temperaturile ridicate si razele solare duc la distrugerea ecranului si a circuitelor sensibil din interior. In momentul in care nu-l folosesti, tine-l in geanta de plaja, la umbra.

Protejeaza-l de hoti

Daca nu mergi in vacanta in gasca si nu ai pe cine sa lasi sa-ti supravegheze bunurile, cel mai bine este sa le lasi in camera de hotel. Totusi, daca nu rezisti fara telefon cateva ore, camufleaza-l. O cutie veche de lotiune de plaja este perfecta pentru acest lucru. Tot ce trebuie este sa o cureti foarte bine si sa o bucata din baza acesteia, pentru a putea ascunde telefonul si eventual banii de buzunar.

Sursa foto: togtech.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea