De prin lume adunate

Concert de muzica medievala Ovidiu Craciun

Joi, 26 iunie 2008, la ora 20:00, va invitam la un nou concert de muzica medievala cu Ovidiu Craciun (chitara, voce, percutie). Repertoriul cuprinde piese de Bernard de Ventadour (Franta sec. XII), Louis Venegas de Henestrosa (Spania sec XVI) si trubaduri anonimi (Anglia, Franta, Spania sec XIII-XIV) transcrise cu migala in notatia muzicala liniara a zilelor noastre.

"Protagonistul acestui concert este un muzician ale carui marturii muzicale sunt caracterizate de limpezimea si generozitate cu care evoca cele mai importante elemente ale unei piese, lucruri care conduc catre recitaluri pentru care, OVIDIU este si a fost apreciat.

Participant al Festivalului de Muzica Sacra, el s-a evidentiat prin realele calitati cu care a evocat "intr-un foarte adecvat spirit ecumenic compozitii apartinand traditiilor spirituale catolice, bizantine si musulmane".Cu asa referinte , PORT.ro va recomanda un concert de gand, arta si maiestrie cu un profesionist: OVIDIU CRACIUN ". ( articol aparut pe www.port .ro)

Loc: sala POD (etaj IV) din Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

  •   2008-06-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii