Linu-i, Doamne, Dalbe flori in Tara Colindelor este un Concert de colinde eveniment organizat de Compania de Teatru Dan Puric.

Concertul "Linu-i, Doamne, Dalbe flori in Tara Colindelor" va avea loc la Sala Rapsodia , joi 17 decembrie de la ora 19:00 si va aduce in fata publicului corul Psaltic Horevma al Manastirea Turnu din Prahova si corul Psaltic de maici de la Manastirea Diaconesti din Bacau. 

Alaturi de colinde traditionale, un moment important il va constitui prezentarea albumului "Icoana Noilor Martiri ai Pamantului Romanesc" prin cele doua dimensiuni esentiale pentru cultura noastra: unicitatea esteticii iconografice bizantine si paginile de istorie recenta a Romaniei de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.  

Evenimentul va fi prezentat de Dan Puric si Razvan Codrescu. In prag de sarbatori sutneti asteptati la un concert cu colinde de suflet.

Bilete si rezervari se fac la la casa de bilete Sala Rapsodia, de pe strada Lipscani 53.
 

  •   2009-12-10
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.