Ambasada Federatiei Ruse aduce in premiera in Romania cel mai faimos balet pe gheata din lume: Saint Petersburg State Ballet on Ice, pentru a oferi o experienta unica bucurestenilor intr-un decor de exceptie la Sala Palatului pe data de 14 aprilie 2010.

Lacul lebedelor pe gheata, sfasietoarea poveste a celebrilor Siegfried si Odette, expusa pe sugestiva muzica a lui Ceaikovsky, genereaza un impact emotional deosebit asupra spectatorilor de fiecare data. De altfel, aceasta productie de exceptie, Lacul lebedelor va fi prima care "va sparge gheata" in Romania si, incepand din acest an, va deveni o traditie in Romania.

Prin urmare, fabulosul repertoriu al Saint Petersburg State Ballet on Ice care include, pe langa Lacul lebedelor, piese de mare succes precum Spargatorul de nuci , Frumoasa Adormita, Cenusareasa si Romeo si Julieta  si va putea fi savurat de bucuresteni in fiecare an.

In ultimii cinci ani aceste productii au fost interpretate cu succes pe cele mai renumite scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda sau Malta, oferind de fiecare data feeria unica generata de dansul pe gheata a celor mai experimentati patinatori din lume.

The Saint - Petersburg State Ballet on Ice a sustinut peste 7000 de spectacole la nivel international, prezentand de fiecare data un amestec remarcabil de forme de arta, oferind inovatie si spectacol.

Pretul biletelor pentru acest spectacol sunt cuprinse intre 70 si 200 de Lei si sunt disponibile in magazinele Unirea Shopping Center , Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City , Pasajul Universitatii , la Sala Palatului si online pe vreaubilet.ro.

  •   2010-03-15
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului