Muzica

#Sean Paul bilete #Sean Paul concert #sean paul

Sean Paul vine in Romania! Cat costa biletele la concertul artistului

Superstarul jamaican Sean Paul, castigator al premiului Grammy, vine in Romania pe 23 mai, la Arenele Romane, pentru prima data intr-un concert de o asemenea amploare.

in deschiderea evenimentului vor canta Faydee, Fly Project si Simona Nae, iar after party-ul va continua la Arene pana dimineata, cu Partydul Kiss FM si DJ Vibe Drops.

Iubit de publicul din toata lumea atat datorita stilului inedit, dar si gratie colaborarilor de succes cu artisti celebri, Sean Paul este unul dintre cei mai prolifici artisti din lume, avand colaborari cu Beyoncé, Rihanna, Akon, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Shaggy, Damian Marley, Major Lazer, Kelly Rowland, Enrique Iglesias, Keyshia Cole, Little Mix, Wyclef Jean, DMX, Bob Sinclar, Dua Lipa, Clean Bandit, David Guetta etc.

intre hit-urile care l-au mentinut in topurile muzicale din intreaga lume se numara si TemperaturePress It UpNo Lie (feat. Dua Lipa) si Rockabye (cu Clean Bandit).

Cu un record de peste 5 miliarde de vizualizari pe YouTube, Sean Paul a ocupat, de-a lungul carierei lui, numeroase pozitii de top in Billboard, detinand mai multe discuri de platina.

Sean Paul a concertat in peste 100 de tari pana acum si a cantat pentru milioane de fani din toate colturile lumii. 

Pe 23 mai 2018 avem si noi sansa sa il vedem intr-un show spectaculos in Romania, organizat de MGM Booking si Carpathia International Events si comunicat de HTag PR.

Biletele costa 99 lei si se gasesc pe: iabilet.ro si bilete.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea