Muzica

#Pink Martini Bucuresti #concert Pink Martini #pink martini

Pink Martini revine la Bucuresti! Cat costa biletele

 

Pink Martini deschide sezonul de concerte din iarna de la Bucuresti la 1 decembrie, la Sala Palatului.

Concertul din acest an va aduce, in premiera pentru Romania, colectia de cantece de iarna pe care trupa le-a cules din intreaga lume. De la colinde ucrainiene, frantuzesti, italiene, la cantece de iarna din Israel, Scotia sau Germania si cantece chinezesti de anul nou, ori celebrul White Christmas cantat in limba japoneza, toate vor rasuna pe scena Salii Palatului, intr-o splendoare muzicala.

Trupa iubeste Romania – Thomas Lauderdale, liderul trupei, a declarat ca Bucurestiul este o a doua casa pentru ei - si publicul ii iubeste la randul sau pentru impecabilele interpretari vocale si intrumentale si pentru interactiunea deosebita care transforma orice concert intr-o experienta completa pentru spectatori. Spectacolele lor se tin cu casa inchisa caci a asculta Pink Martini e ca o calatorie la ceas de seara pe toate meridianele: din piatetele romantice ale Italiei pe malurile Bosforului, din cafenelele cochete din Paris in Orientul indepartat si din Asia misterioasa in orasele pline de verva ale Americii de Sud.

Infiintata in 1994 in Portland, Oregon, orasul natal al lui Lauderdale, ca o trupa ce urma sa combata zgomotul si mediocritatea perceputa de unii drept muzica , dupa mai bine de douazeci de ani, Pink Martini canta acum pe podiumurile defilarilor de moda, in muzee si la prestigioase festivaluri de film atat melodiile proprii cat si reinterpretari ale unor piese celebre ce garantat vor face spectatorii sa isi aduca la concert pantofii de dans.

Biletele pentru concertul Pink Martini de la Sala Palatului, din Bucureşti, de pe 1 decembrie 2018, pot fi achizitionate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cartureşti) sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de pozitionarea locurilor in sala sau de perioada de achizitionare.

In perioada pre-sale 21 martie -15 aprilie biletele se pot achizitiona la preturi cu discount de 20% din reteaua Eventim.

Categorie bilet

Presale 1 (21 martie - 15 aprilie)

Presale 2 (16 aprilie- 15 mai)

Normal Sale (16 mai - 1 decembrie)

Bilet VIP

290 lei

290 lei

290 lei

Categoria I

200 lei

218 lei

240 lei

Categoria II

158 lei

173 lei

190 lei

Categoria III

125 lei

136 lei

150 lei

Categoria IV

108 lei

118 lei

130 lei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea