Muzica

#dance #alte-genuri #monden #beyonce #loredana #vanilla ice #hip hop

Sani si cascadorii pe scena


Teoretic, scena este locul unde artistii dau tot ce e mai bun din ei si incearca sa-si convinga fanii ca pretul platit pe bilet este perfect justificat. Sunt insa concerte in care, pe langa show-ul propriu zis, publicul mai are parte de “bonusuri”, mai mult sau mai putin placute.

Sa luam un prim exemplu: Beyonce. Diva americana si-a pus in cap sa nu-si plictiseasca fanii. Nu ar trebui sa fii surprins cand te trezesti ca vedeta cu milioane de discuri vandute s-a impiedicat de scarile amplasate pe scena si a aterizat fix pe burta. Inregistrarea acestei cazaturi a aparut a 2-a zi pe YouTube, in ciuda faptului ca Beyonce i-a rugat cu lacrimi de crocodil pe spectatori sa nu posteze filmuletul pe Internet.

Cantareata americana mai ofera din cand in cand si alte bonusuri. Fericitii care au avut prilejul s-o vada intr-un concert la Toronto, au beneficiat de o priveliste la care nici nu cutezau sa viseze. Concentrata mai mult asupra dansului, Beyonce nici nu a observat cand i s-a ridicat rochia si i s-au descoperit sanii.

Janet Jackson si sanul buclucas

Tot de sani au avut parte si cei care au vazut duetul Janet Jackson-Justin Timberlake din 2004, din pauza meciului de fotbal american de la Super Bowl. La un moment dat, publicul a avut deosebita placere de a se delecta cu sanul lui Janet, care a iesit la iveala dupa ce Justin a reusit sa desfaca haina de piele a solistei. Desigur a ramas dilema: defect de croiala sau o "greseala" intentionata pentru a da un plus de savoare concertului?

Nici show-urile Madonnei nu sunt ocolite de incidente. Cea mai recenta isprava este datata 14 septembrie, din timpul concertului de la Lisabona. Cantareata, care se afla in mijlocului unui „numar“ de dans cu o chitara, a sarit si a cazut pe spate, cu picioarele in sus. Madonna s-a ridicat de parca nu s-ar fi intamplat nimic si, in aplauzele audientei, si-a continuat concertul.

Concurs de tricouri ude

Unii artisti se mai si distreaza pe scena. Cel mai bun exemplu a fost concertul sustinut de Vanilla Ice in urma cu un an la Bucuresti. Rapperul a oferit romanilor un show 100% umed. Astfel, nu mare a fost mirarea celor prezenti cand s-au trezit stropiti cu apa de insusi Vanilla Ice.

Cantaretul nu a ratat ocazia de a interactiona si cu fetele din public. La o selectie rapida, Vanilla a ales cateva fete din primul rand. A urmat un intreg circ pe scena, rapperul stropindu-le nonstop pe fane. Se pare ca picaturile de apa de pe tricouri nu le-au deranjat pe fete, acestea continuand sa danseze pe ritmurile muzicii lui Ice.

Bum! Trosc! Pleosc!

Ramanem pe plaiurile mioritice, unde aventurile se tin lant. La ceremonia MTV Awards 2005, Danzel, invitatul special al serii a avut ghinionul sa execute una bucata cazatura direct pe fund. Belgianul a declarat la petrecerea de dupa ceremonie ca va dormi pe burta o saptamana, deoarece posteriorul sau a avut rau de suferit de pe urma impactului.

Nu a scapat de rusinea unei cazaturi nici Dan Balan, fostul solist al trupei O-Zone. Aflat la Brasov, pentru a sustine un concert, cantaretul a cazut la repetitii cu scena cu tot. Show-ul a fost anulat, iar Dan Balan si-a luat concediu medical 2 saptamani pentru a se reface complet.

Inchei tot cu o cazatura. 31 mai 2007, Stadionul National “Lia Manoliu”. Mare concert mare. Emotiile si stropii de ploaie de pe scena i-au dat de furca Loredanei. A rezultat o cazatura simpatica, in genunchi, dar cu siguranta care va intra in istorie. Nu e chiar de ici, de colo, sa cazi pe aceeasi scena pe care canta George Michael!

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea