Muzica

#album #cele mai proaste coperti #top #alte-genuri #pop

Top 5 cele mai urate coperti de album


Sunt momente in care artistii nu pun mare pret pe felul in care arata un album, coperta lui fiind ultimul lucru la care s-au gandit.

Rezultatul? Coperti tragi-comice de care s-ar amuzat pana si curcile. Am adunat cele mai proaste coperti din lume intr-un singur top pe care te invit sa-l savurezi in cele ce urmeaza.

5. Postasul chitarist

“The Best of Singing Postman” este un titlu promitator. Distractia vine de-abia atunci cand observi cum arata coperta albumului.

Ca este vorba de un domn, de profesie postas, am inteles. Dilema este urmatoarea: ce cauta in fan respectabilul domn cand ar trebui sa fie pe teren si sa imparta scrisori?

Chitara din mana si privirea galesa cu care se uita catre obiectivul aparatului foto ii tradeaza intentiile. E clar! Miroase de la o posta a reconversie profesionala.Click aici pentru a vizualiza imaginea imaginea marita.

4. Reclama e sufletul comertului

Domnii din imagine au tinut mortis sa aiba o coperta sic. Ar fi putut sa se rezume doar la hainele decoltate, dar nu mai avea niciun haz.

The DriftersAsa ca au apelat la markerele din dotare pentru a-si inscriptiona cu mandrie pe piept numele trupei pe care o reprezinta.

Se pare insa ca au avut o problema cu spatiul publicitar. Mare noroc cu al 2-lea individ din dreapta care s-a sacrificat si s-a lasat pictat cu 3 litere. Ce nu face omul ca sa-si promoveze cum trebuie trupa… Click aici pentru a vizualiza imaginea marita.

3. Prietenii mei, elefantii

Unii s-au gandit ca o trupa formata exclusiv din oameni e un lucru banal. Foster Edvards’ Orchestra a profitat de prietenia dintre oamenii si animale si a chemat doi elefanti pentru o sedinta foto.

Foster Edwards' OrchestraAtat Dumbo cat si fiul sau par sa se fi acomodat cu scena si deja si-au intrat in rol. Ba mai mult, si-au lasat si plete la rugamintile fierbinti ale seful orchestrei.

Interesant este si titlul albumului, “What’s next?”( Ce urmeaza?), care iti starneste curiozitatea. Oare ce ne mai pregateste Foster Edvards’ Orchestra pentru coperta urmatorului disc? Click aici pentru a vizualiza imaginea marita.

2. Cineva acolo sus ma iubeste

 

Alla PugaciovaAlla Pugaciova poate sa conduca cum vrea vehiculul din imagine. Domnul in costum si in pelerina rosie sta cu ochii-n patru. Superman o vegheaza in fiecare noapte si in fiecare zi (“Every night and every day”) si e gata sa intervina atunci cand a scapat controlul asupra masinariei. Apropo… Cat costa oare pe zi inchirierea lui Superman? Imi face cumva reducere daca il inchiriez o saptamana? Click aici pentru a vizualiza imaginea marita.

1. Cu toporul tai piciorul

Butch Yelton and UpboundButch Yelton and Upbound cu siguranta nu-ti spune nimic. La prima vedere coperta acestui disc este o frumoasa poza de familie parca desprinsa din serialul “Casuta din preerie”, cu oameni care emana prin toti porii o stare de euforie.

Cel mai fericit pare cel de-al 2-lea individ din stanga. In ochi i se citeste dorinta de aventura, iar toporul din mana arata fermitatea cu care vrea sa-si croiasca drumul prin viata. Click aici pentru a vizualiza imaginea marita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea