Evenimente

#brasov #festival de muzica #festival de carte # festivalul sighisoara medievala

Incepe Festivalul de Carte si Muzica de la Brasov

Au mai ramas cateva zile pana la inceperea Festivalului de Carte si Muzica Libris de la Brasov. Ajuns la cea dea 7-a editie, Festivalul ce va avea loc in Piata Sfatului va avea loc in perioada 12-15 iulie 2018.

La Festival vor participa peste 100 de edituri si case de discuri, dar si numerosi artisti romani precum: Tudor Chirila, Nicu Alifantis, Ducu Bertzi, Silvan Stancel, Claudia Motea, Dana si Liviu Pancu, Magda Puskas, Mircea Rusu si multi altii.

Festivalul de Carte si Muzica Libris este o manifestare culturala si artistica ce atrage la fiecare editie zeci de mii de vizitatori care au ocazia sa participe la concerte cu artisti de muzica folk sau pop–rock, lansari de carte si intalniri cu scriitori, spectacole dedicate muzicii si dansurilor traditionale romanesti precum si expozitii tematice.

Programul festivalului mai include lansari de carte si albume muzicale, filme, spectacole extraordinare dedicate Centenarului Marii Uniri: "Romania 100 – Suflet romanesc" cu Claudia Motea, Dana si Liviu Pancu; lansare DVD "Iubire seculara de roman", regia Alecu Croitoru; lansare volumul "Nihil obstad. Elemente pentru o teorie a natiunii si nationalismul" de Dan Dungaciu.

In cadrul Festivalului organizat de Asociatia Libris Cultural va fi amenajata Aleea Cartii, unde brasovenii si turistii ce viziteaza Piata Sfatului pot descoperi productii muzicale si carti ale editurilor din tara si strainatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea