Evenimente

# Joy Band # concert litoral #concert

Seria concertelor pe litoral continua! Unde te poti distra vineri seara

Desi celebrul Festival Nerversea a luat sfarsit, seria concertelor de pe litoral continua. Vinerea aceasta Joy Band te asteapta sa te bucuri de muzica buna si sa petreci pana tarziu in noapte.

Joy Band te asteapta pe 13 Iulie, incepand cu ora 18.00, la #HashtagBeach, cea mai noua plaja de la Eforie! Muzica LIVE pentru toate gusturile, la malul marii, asa ca ia-ti prietenii si vino pe plaja unde "distractia rezista" zi si noapte, sa inchei ziua dansand pe cele mai cunoscute hit-uri ale momentului!

Cu rezidenta la unul dintre cele mai populare cluburi din Bucuresti, in numai trei ani de la infiintare, Joy Band si-a castigat notorietatea gratie sutelor de concerte sustinute in cluburile din capitala, dar mai ales reprezentatiilor saptamanale "Romanian Nights" din interiorul si pe terasa Berariei H, tributurilor anuale Laura Stoica si Roxette si, nu in ultimul rand, diverselor colaborari cu artisti precum Stefan Stan, Cristina Balan, Nicola, Andreea Banica, Oana Sirbu si multi altii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea