Filme

# binging #Netflix #seriale

Vine weekendul! 3 seriale pe care nu ar trebui sa le ratezi

Weekend, relaxare, distractie. Ce e mai placut decat sa stai in fata televizorului, confortabil, cu iubitul/iubita sau cu prietenii tai si sa te simti ca la cinema? Pentru aceste clipe de relaxare, iti recomandam trei seriale, care te vor prinde cu siguranta. Toate cele trei titluri sunt disponibile pe Netflix.

Inocentii

Atunci când adolescenții Harry și June fug de o viață represivă de familie pentru a putea fi împreună, aceștia ajung într-o extraordinară călătorie de autocunoaștere, care le va da peste cap visul lor inocent. Secretele de familie ajung să testeze iubirea celor doi până la un punct limită, iar aptitudinile extraordinare cu care aceștia sunt înzestrați vor declanșa forțe puternice, capabile să îi despartă pentru totdeauna.

Carbon Modificat

Bazată pe romanul clasic de ficțiune al lui Richard K. Morgan, cea mai recentă producție Netflix este o poveste captivantă despre crimă, iubire și trădare, care se petrece cu 300 de ani în viitor. Societatea a fost transformată de noile tehnologii: conștiința poate fi digitalizată, corpurile umane sunt interschimbabile, iar moartea nu mai este permanentă. Asta ne aduce ila dragoste. Ce înseamnă să iubești pe cineva atunci când corpul său nu îi aparține? Dacă partenerul de viață ar avea un corp cu totul diferit sau o nouă minte, ar rămâne în continuare partenerul tău de viață? Cum s-ar schimba relația voastră dacă nu ai putea să îl/orecunoști din punct de vedere fizic sau emoțional? 

Prietenii tai 

E unul dintre serialele nemuritoare. Il stii si vrei sa revezi scenele pe care le comentezi si acum, dupa atatia ani. Rachel, Ross si prietenii lor sunt pe Netflix de la inceputul acestui an. Toate sezoanele sunt disponibile, asa ca poti face binging linistit. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea