Filme

#filme #desene animate #animatie #top filme

Top 3 filme de animatie

Daca te afli in cautarea unor filme pe care sa le poti vedea alaturi de intreaga familie, productiile de animatie reprezinta cea mai inspirata alegere. Descopera 5 dintre cele mai bune filme de animatie realizate in ultimii ani.

Rio
Anul aparitiei: 2011

Rio este realizat de aceeasi creatori ai productiei Ice Age si este o comedie 3D care prezinta povestea unui papagal ara domesticit. Acesta nu stie sa zboare, insa trece prin aventura vietii sale atunci cand trebuie sa se intoarca in Rio (locul sau de bastina) pentru ca este singurul mascul din specia sa. Scopul calatoriei sale este de a se imperechea cu singura femela ara si de a duce astfel, mai departe, aceasta specie de pasari. Aici, atat papagalul, cat si stapana sa isi intalnesc sufletele pereche, dar nu inainte de a avea nenumarate neintelegeri.

 

Kung Fu Panda
Anul aparitiei: 2008

Indiferent ca optezi pentru prima sau pentru a adoua parte, cu siguranta te vei distra copios atunci cand il vei vedea pe Po (personajul principal) cum incearca disperat sa invete sa devina "The Chosen One" (Alesul). Situatia se schimba insa cand maestrul sau descopera ca slabiciunea lui Po este mancarea. Astfel, maestrul reuseste sa intoarca aceasta situatie in favoarea lui si sa il invepe pe Po sa lupte cu ajutorul mancarii... sau mai bine spus pentru mancare.

 

The Princess and The Frog
Anul aparitiei: 2010

The Princess and The Frog sau Printesa si Broscoiul reprezinta o frumoasa poveste de dragoste, dintre o printesa si un print transformat, dintr-o simpla greseala, intr-un broscoi. Cei doi pornesc impreuna intr-o serie de aventuri spectaculoase si se indragostesc unul de celalalt fara sa isi dea seama. Toata povestea capata o noua directie in momentul in care printesa saruta broscoiul, iau acesta devina la forma sa naturala: un print tanar si foarte atragator.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea