Filme

#the twilight saga: breaking dawn #twilight #filme #twilight saga #incasari film

Twilight Saga: Breaking Dawn Part I - incasari de peste 700 de milioane de dolari la nivel mondial

" The Twilight Saga: Breaking Dawn Part I" continua sa se vanda extrem de bine. Potrivit ultimei statistici, pelicula din seria "Twilight" a strans pana in prezent peste 701 milioane de dolari din incasari, fiind la un pas de a dobora recordul de "Twilight Saga: New Moon" (709,8 milioane de dolari).

Este prima performata obtinuta de Lionsgate Films si Summit Entertainment, dupa ce doua studiouri a anuntat ca vor fuziona (13 ianuarie).

" The Twilight Saga : Breaking Dawn Part I" va fi urmat in acest an de "The Twilight Saga: Breaking Dawn Part I", filmul care va pune capat acestei francize de succes.

Ultimul film al seriei "Twilight" va avea premiera in SUA pe data de 16 noiembrie 2012, actiunea urmand sa fie plasata imediat dupa nasterea copilului Bellei Swan (Kristen Stewart).

Alaturi de Kristen Stewart, fanii "Twilight" se vor reintalni cu Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Peter Facinelli , Kellan Lutz, Nikki Reed, Jackson Rathbone , Elizabeth Reaser si Dakota Fanning .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea