Filme

#filme in aer liber #filme in aer liber Constanta

Filme in aer liber, pe faleza Cazino si in Piata Ovidiu din Constanta. Programul complet

Au inceput deja proiectiile Filme in aer liber, care se desfasoara intre 26 iulie - 19 august pe Faleza Cazino si Piata Ovidiu din Constanta. Pe marele ecran vor mai putea fi vazute 13 filme dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor, de joi pana duminica, de la 21:00, cu intrarea libera pentru public in limita locurilor disponibile.

Dupa ce prima saptamana ne-a adus filme memorabile ca No Country for Old Men (r. Ethan Coen, Joel Coen, 4 premii si 4 nominalizari la Oscar, 2 premii si 2 nominalizari la Globul de Aur, o nominalizare la Cannes), Little Miss Sunshine (r. Jonathan Dayton, Valerie Faris, Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor in rol secundar - Alan Arkin si pentru Cel mai bun scenariu original, nominalizat la 2 Globuri de Aur) si musicalul Grease (r. Randal Kleiser, o nominalizare la Oscar, 3 nominalizari la Globul de Aur), programul continua cu inca patru pelicule ce vor face spectatorii sa rada si sa stea cu sufletul la gura. Proiectia de pe 2 august se va desfasura pe faleza Cazino, in timp ce filmele difuzate intre 3 – 5 august vor avea loc in Piata Ovidiu.


2 august - Regizat de Tim Burton si premiat cu Oscar pentru Cea mai buna scenografie, Sleepy Hollow ne spune povestea lui Ichabod Crane, un detectiv ce soseste in Sleepy Hollow inarmat cu trusa lui de instrumente pentru a investiga o serie de crime odioase, unde afla insa de la batranii orasului ca acestea ii vor fi inutile, intrucat criminalul nu e facut din carne si sange, ci e o creatura de pe taramul mortilor, care bantuie noaptea calare pe un armasar negru, iar cum isi alege victimele e un mister.

3 august - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri este filmul regizat de Martin McDonagh care are nu mai putin de 2 premii si 5 nominalizari la Oscar, 4 premii si 2 nominalizari la Globurile de Aur, 5 premii si 4 nominalizari la premiile BAFTA si un premiu si o nominalizare la festivalul de film de la Venetia. Cum face o miscare indrazneata Mildred Hayes (castigatoarea Premiului Oscar, Frances McDormand, cea mai buna actrita in rol principal), incercand sa atraga atentia pentru lipsa de implicare a politiei in investigarea crimei fiicei sale si decide sa decoreze trei panouri publicitare in afara orasului Ebbing cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby (Woody Harrelson), seful politiei orasului, aflati la proiectie!

4 august - Povestea Raimundei (Penelope Cruz), casatorita cu un muncitor somer si mama unei adolescente (Yohana Cobo), a surorii ei, Sole (Lola Duenas), care este coafeza, si a mamei lor (Carmen Maura), care a murit intr-un incendiu, ce are lucruri de rezolvat chiar si dupa moarte este firul ce tine impreuna mult premiatul film al lui Pedro Almodovar, Volver.

Inainte de proiectie, la 20:30, va avea recital de flamenco al lui Lucas Molina, singurul dansator si coregraf de flamenco din Romania. Nascut la Buenos Aires, Argentina, a studiat acest dans din copilarie, alaturi de instrumentele de percutie clasice arabesti iar in Romania a ajuns in 2010, realizand de atunci spectacole de muzica clasica si dans prezentate pe scenele mai multor orase din tara.

5 august - Proiectiile de saptamana aceasta din Piata Ovidiu se incheie cu animatia Coco, premiata cu Oscar pentru Cel mai bun lungmetraj de animatie si Cel mai bun cantec original si cu Globul de Aur si Premiul BAFTA pentru cel mai bun film de animatie. Desi in familia sa muzica e interzisa de generatii, tanarul Miguel (Anthony Gonzalez) viseaza sa devina un adevarat cantaret. Incercand cu disperare sa-si dovedeasca talentul, Miguel se trezeste prins in uluitorul si coloratul Tinut al Mortilor unde il intalneste pe fermecatorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal) iar cei doi noi prieteni pornesc intr-o calatorie extraordinara pentru a dezlega misterul ascuns de generatii in familia lui Miguel.

Tot pe 5 august, intre 20:00 - 21:00, inainte de film, cei mici si nu doar ei sunt asteptati la atelierele de reciclare creativa special pentru ei de Kitisimo, un brand fresh, chic si prietenos, destinat mamelor si copiilor, pentru a avea activitati interesante impreuna sau pentru activitati creative si recreative in gasca. In cadrul atelierului din Piata Ovidiu copii vor invata sa construiasca un avion din betisoare de lemn sau o floare din servetele.

Detalii despre filme si program gasiti pe site-ul filmeinaerliber.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea