Filme

# aventura pentru familie #Christopher Robin si Winnie de Plus #Winnie de Plus #Christopher Robin #aventura #familie

Christopher Robin si Winnie de Plus - o aventura pentru intreaga familie

Iti era dor de ursuletul Winnie de Plus? Il poti vedea intr-o noua aventura "Christopher Robin si Winnie de Plus" ce ii va captiva pe cei mici dar si pe cei mari.

 

In noul film il regasim pe Christopher Robin adult, capul unei familii tipice din clasa muncitoare, coplesit de stres si responsabilitate. Insa, exact cand are nevoie mai mare, il reintalneste pe prietenul lui din copilarie, Winnie the Pooh (Winnie de Plus), care il va ajuta sa rezolve o situatie complicata la serviciu, dar si sa redescopere placerile vietii.

Christopher Robin, simpaticul pusti care a trait numeroase aventuri alaturi de prietenii sai de plus in Padurea de 100 de Acri, este acum un adult in Londra mijlocului de secol XX si se confrunta cu stresul vietii cotidiene, incercand sa gaseasca un echilibru intre viata profesionala si familie. Lucreaza ca manager responsabil cu eficientizarea muncii la Winslow Luggage si e nevoit sa petreaca mult prea mult timp la birou. E atat de ocupat si la munca, si acasa, incat a uitat cu totul de minunatele aventuri din copilarie. insa, in mod neasteptat, trecutul ii face o vizita.

Lucrurile se petrec in felul urmator: Christopher Robin e nevoit sa renunte la un weekend petrecut cu sotia sa, Evelyn, si fiica lor, Madeline, pentru ca are un proiect neterminat la birou. intamplarea face ca exact in acel weekend sa se reintalneasca cu cel mai bun prieten din copilarie, Winnie de Plus, si sa inceapa sa isi reaminteasca aventurile de demult din padurea fermecata.

Dar Winnie si prietenii lui nu reapar fara motiv in viata lui Christopher, ci inceaca sa il ajute sa iasa dintr-un bucluc si sa recupereze documente financiare importante pe care le pierduse. Astfel ca Winnie, Tigger, Eeyore si Piglet o cunosc pe Madeline si apoi decid sa vina la Londra si sa il ajute pe Christopher.

Datorita lor, protagonistul aventurilor de demult poate vedea acum lumea cu alti ochi si chiar reuseste sa puna la punct un plan pentru a salva compania pentru care lucreaza, dar si sa dedice mai mult timp familiei si sa aprecieze prietenii.

Printre starurile productiei ii regasim pe Hayley Atwell, Ewan McGregor, Toby Jones, Jim Cummings si multi altii.

Christopher Robin si Winnie de Plus, doua personaje extraordinare

Numele Christopher Robin si Winnie de Plus au aparut pentru prima data in 1924, intr-o antologie de versuri semnata de dramaturgul britanic A.A. Milne, insa cei doi au devenit cu adevarat celebri doi ani mai tarziu, odata cu publicarea volumului de povestiri "Winnie de Plus".

Cartea descria aventurile nemaipomenite ale unui baiat lipsit de griji si a prietenilor sai de plus in Padurea de 100 de Acri, volumul devenind, in timp, una dintre cele mai populare carti pentru copii. Milne a scris si o a doua carte, la finalul careia Christopher Robin pleaca la o scoala cu internat si isi ia la revedere de la Winnie si ceilalti prieteni de plus. Acest moment este, de fapt, punctul de plecare al noii productii Disney.

Acum 15 ani, producatorul Brigham Taylor a prezentat ideea unui film despre un Christopher Robin matur care se reuneste cu prietenii din copilarie, dar a durat ceva pana ideea a prins viata, mai ales ca Disney lucra la alte proiecte despre Winnie de Plus.

Personajele create de Milne sunt cu totul speciale, mai ales ca defectele lor, timiditatea, aerul superior, bravura, sunt usor de recunoscut si la adulti, dar sunt si foarte atragatoare pentru copii. Winnie de Plus este un ursulet foarte generos, care ofera dragoste tuturor si e si un izvor nesecat de vorbe intelepte.

"Winnie de Plus e un personaj minunat, pur si simplu reda perfect conceptul de a pierde timpul cu prietenii si cu oamenii pe care ii iubesti si de a nu te lasa distras de alte lucruri mai putin importante", explica Taylor.

Odata ce ideea a prins contur intr-un scenariu, producatorii Brigham Taylor si Kristin Burr l-au abordat pe regizorul Marc Forster, unul dintre cei mai aclamate nume din breasla.

"Cand reusesti sa ii faci pe oameni sa rada si sa planga in acelasi film e clar ca spui o poveste cu integritate, dar si cu radacini puternice in realitate si in realismul magic, ceea ce te ajuta sa te simti bine despre ceea ce faci, dar si sa te conectezi cu oamenii dragi", spune regizorul.

Dupa ce Forster s-a pus pe treaba a mai aparut o provocare, aceea de a gasi cel mai potrivit actor pentru a-i da viata lui Christopher Robin adult.

"Christopher Robin e un om mult prea responsabil, pe umerii lui atarna si o vina enorma, aproape ca nu mai zambeste, nu mai rade si nici nu se mai prosteste", descrie Burr personajul. Practic, el e atat de prins de munca, incat nu mai reuseste sa se conecteze nici cu sine si nici cu familia sa.

"Foarte putini actori reusesc sa redea aceasta ratacire pe care o resimti cand prea multe atarna pe umerii tai. Ewan McGregor face asta si te ajuta sa ghicesti si sclipirea jucausa pe care personajul o avea in copilarie", completeaza Taylor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea