Vacante

# zile gratuite #vacanta #zile gratuite de vacanta #program turistic

Zile gratuite de vacanta, un program turistic pentru vara 2012

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania anunta lansarea editiei 2012 a programului turistic "Zile gratuite de vacanta". Noul program permite beneficiarilor sa stea mai mult in vacanta, fara sa plateasca in plus pentru cazare.


Cum primesti nopti in plus, gratuit


Programul "Zile gratuite de vacanta" este valabil in perioada 15 iunie - 15 iulie 2012. Turistii care cumpara pachete de vacanta incluse in program vor beneficia de una sau doua nopti gratuite de cazare. Operatorii de turism inscrisi in program sunt reprezentati de hotelieri de pe litoralul romanesc si din statiunile montane traditionale, cu oferte disponibile la agentiile de turism din toate judetele Romaniei.

Cei interesati de pachetele care fac parte din acest program turistic pot achizitiona ofertele numai de la agentiile de turism membre ANAT. Plata trebuie facuta integral. Orice modificare a rezervarii anuleaza reducerea oferita.

Turistii care rezerva un sejur intr-un hotel inscris in program primesc una sau doua zile in plus, gratuit, astfel incat sa-si poata prelungi vacanta si sa faca economii. De exemplu, in Mamaia, intr-un hotel de 3 stele, platesti 5 nopti de cazare si stai 6 nopti sau platesti 6 nopti si stai 7. Intr-o pensiune de la munte, platesti pentru 5 nopti de cazare si poti sta 7 nopti. Turistii trebuie sa se incadreze in datele de intrare ale fiecarui hotel, in functie de oferta.

Programul este valabil pentru statiuni montane si de pe litoral, in hoteluri de 2, 3, 4 stele, precum si pensiuni. Pachetele nu pot fi achizitionate direct de la hotel, ele trebuie platite intr-o agentie membra ANAT.


Zile gratuite de vacanta


"Zile gratuite de vacanta" este un program turistic care face parte din proiectul "Vacanta in tara mea", alaturi de alte campanii de promovare a turismului in Romania, cum sunt "Inscrieri timpurii", "Mini-preturi de vacanta", "Supliment la masa" etc. Programul turistic vine in intampinarea turistilor care doresc sa-si petreaca vacanta in Romania si sa beneficieze de preturi mici, precum si de gratuitati.

Sursa foto: tripadvisor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea