Vacante

#zile gratuite de vacanta #anat #program #vacanta

Zile gratuite de vacanta in vara 2010

Una dintre ofertele speciale din vara 2010 consta in acordarea unor nopti suplimentare, gratuite, la pachetul de baza cumparat. O astfel de oferta este disponibila prin programul " Zile gratuite de vacanta ", lansat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

Programul se desfasoara in parteneriat cu hotelierii din Romania si include oferte speciale, care constau din acordarea unor zile gratuite de vacanta. Dupa modelul “platesti 5 nopti, stai 6”, cei care cumpara o vacanta in Romania pot primi suplimentar una sau 2 nopti, gratuit.

Perioada trebuie sa fie cuprinsa intre 15 iunie 2010 – 15 iulie 2010 sau intre 15 august 2010 – 31 august  2010. Orice modificare a perioadei duce la anularea acestui beneficiu.

Aceste oferte sunt disponibile numai prin agentiile de turism membre ANAT si nu direct de la hotelieri. Mai multe detalii se afla pe sectiunea dedicata acestui program.

Alte programe ANAT de acelasi tip sunt Decada Balneara, O saptamana de refacere, O saptamana la munte, Inscrieri Timpurii.



Sursa foto : visit- transylvania .us
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea