Vacante

#zboruri anulate # zboruri italia

Zborurile catre Italia anulate - ce companii au renuntat la curse

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat duminica ca isi suspenda toate zborurile pe rutele spre Treviso si Bergamo ca masura de preventie a raspandirii coronavirusului.

Zborurile vor fi suspendate pana la data de 3 aprilie. Pasagerii care au avut rezervari in aceasta perioada vor fi reprogramati pentru alte rute alternative cat mai repede posibil.

Clientii care au facut rezervari online vor fi anuntati printr-o notificare ca li se ofera o reprogramare gratuita sau vor putea opta pentru rambursarea completa a banilor ori rambursarea a 120% din tariful initial sub forma de credit de companie.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele.

Aeroportul din Cluj zboruri anulate in nordul Italiei

Aeroportul Internațional Cluj a anuntat de asemenea ca toate zborurile spre nordul Italiei vor fi anulate pana pe 3 aprilie.

60% din zborurile catre Italia de pe Aeroportul International Craiova vor fi suspendate in perioada 11 martie - 2 aprilie 2020, dupa ce pasagerii au inceput sa renunte la calatorii de teama coronavirusului, au anuntat, vineri, oficialii aerogarii.

Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Craiova, incepand cu data de 23 februarie, dupa ce in Italia a fost data alerta de coronavirus, numarul pasagerilor a scazut, la fiecare cursa, in medie cu 60 de persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea