Vacante

# orase america #orase de locuit #america

Vrei sa te muti in America? Cele mai ieftine orase in care sa locuiesti

Sa ajungi sa traiesti “visul american” nu este foarte usor, dar nici imposibil. Cei care isi doresc sa inceapa o viata noua in America, insa nu au strans suficiente economii pentru a alege una dintre metropolele de peste ocean, pot incepe sa isi traiasca visul intr-un orasel mai mic, unde pretul chiriiilor este scazut, iar traiul de zi cu zi nu costa foarte mult.
 
Iata cateva dintre cele mai ieftine orase din America in care sa locuiesti:

Florenta, Alabama

Pretul chiriilor pentru apartamentele din Florenta sunt cele mai mici din tara, in plus orasul se afla in topul celor mai ieftine locuri in care poti sa traiesti. Florenta se afla in partea de nord vest a statului Alabama. Orasul este faimoas ca fiind locul in care s-a nascut scriitoarea Helen Keller si unde se afla Muscle Shoals Sound Studio, acolo unde si-au inregistrat piesele cantareti celebri precum Aretha Franklin sau Etta James.

Enid, Oklahoma

Enid, al noualea oras ca marime din Oklahoma, este si unul dintre cele mai ieftine locuri din Statele Unite in care poti sa traiesti. Aici, atat chiriile, cat si pretul proprietatilor din oras sunt sub medie.

Siloam Springs, Arkansas

Situat chiar la granita cu Oklahoma, Siloam Springs este faimos datorita raului Sager Creek care traverseaza orasul, dar si pentru amplasarea sa la marginea muntilor Ozark. Si in acest oras, chiriile cat si preturile locuintelor sunt mult mai mici decat in alte locuri din America.

Charleston, IIlinois

Asezat in apropierea lacului Charleston, orasul este mic si linistit, iar preturile la chirii sunt mult mai accesibile decat in alte orase americane. Mai mult, locuitorii de aici pentru a ajunge la munca si inapoi acasa este de doar 26 de minute pe zi, in comparatie cu 52 de minute, care este media la nivel national.

Decatur, Alabama

Decatur este un oras care se afla langa raul Tennessee si lacul Wheeler. Preturile la chirii. in Decatur, sunt accesibile celor care iau in calcul sa se mute in America, dar care nu au un buget foarte mare de alocat pentru astfel de cheltuieli, fiind mult mai mici decat in alte parti.

Trotwood, Ohio

In cazul in care vrei sa te muti in America si te gandesti sa te stabilesti in Trotwood, un oras linistit din Ohio, sa stii ca este mai avantajos sa cumperi o locuinta aici, decat sa inchiriezi. In general, costurile pentru intretinere in acest oras sunt cu 22% mai mici fata de media nationala.

Bowling Green, Ohi

Bowling Green este un oras vibrat, acest lucru datorandu-se in primul rand populatiei de aici, care este foarte tanara. Media de varsta din Bowling Green este de 23 de ani, iar pentru cei care isi doresc sa se mute in America si sa aiba un trai decent intr-un orasel linistit, Bowling Green poate fi o buna alegere.

Pascagoula, Missisippi

Pascagoula a fost un mic sat pescaresc care a devenit mult mai populat in timpul celui de-al doilea Razboi Modial. Situat in golful Mexic, cu acces la tarm, Pascagoula este unul dintre cele mai ieftine orase din America in care poti sa traiesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea