Vacante

# venus copii # vacanta venus #familie #vacanta

Venus: 2 optiuni principale pentru cazarea familiilor cu copii

Vacanta romanilor in sezonul estival este planificata, asa cum e si firesc, in general, la malul marii. Cu plaje ofertante pentru orice gusturi, litoralul autohton propune turistilor atat locuri pline de viata, cat si zone mai linistite, cu atractii in functie de preferinte.

Statiunea Venus, de exemplu, este o perla a litoralului romanesc si unul dintre locurile favorite ale celor care au copii. „De vina“ sunt plaja cu nisip fin, adancimea mica a apei, optiunile numeroase de distractie pentru cei mici, etc.

Ce alte oportunitati exista in plin sezon estival? Care sunt cele mai bune optiuni de cazare pentru familiile care au copii? Raspunsurile va asteapta in cele ce urmeaza.

Hoteluri cu regim all inclusive

Una dintre dorintele familiilor din Romania care au copii este gasirea unui hotel all inclusive in Venus. Si, spre deosebire de acum cativa ani, acest lucru este acum posibil pentru ca preferintele turistilor au fost luate in calcul de hotelierii romani. Acestia incearca sa vina in intampinarea oaspetilor nu doar cu servicii de calitate, ci si cu preturi competitive.

Mera Resort

Este una dintre cele mai apreciate destinatii all inclusive de pe litoralul nostru, cu recenzii si calificative pe site-uri de calatorii precum booking.com (media 8,5 din partea turistilor cazati recent), recenzii pe google.com (un rating foarte bun de 4,4 din 5) si aflata in topul recomandarilor agentiilor de turism. Parte din lantul Mera Hotels, acest hotel se distinge prin localizarea in imediata proximitate a plajei (100 m) si plaja privata, piscine sezoniere, inclusiv bazin pentru copii, locuri de joaca la interior si la exterior si servicii de calitate, pentru o experienta ireprosabila.

Hotel Inter

Se afla in centrul statiunii si a fost modernizat in 2013 pentru a fi adus la exigentele standardului de 5 stele. Cele 5 etaje ofera numeroase optiuni de cazare (69 camere duble, 10 camere family, 12 apartamente), precum si 3 saloane cu o capacitate maxima de 160 de persoane si terasa exterioara. In plus, turistii pot beneficia de un centru SPA modern, plaja privata si acces la piscina exterioara, camera de jocuri la interior, dar si posibilitatea de servicii de baby-sitting cu un cadru didactic specializat si experimentat.

Hotel Ammon

Reprezinta o varianta de cazare de 3 stele, care ofera 118 spatii de cazare distribuite in 112 camere duble, 4 garsoniere si 2 apartamente. Unitatea pune la dispozitia celor cazati piscina exterioara cu sezlonguri, loc de joaca pentru copii si muzica live. In plus, atat pentru copii, cat si pentru adulti, serile sunt animate de programe artistice variate.

Hotel Melodia

Este un hotel de 4 stele situat in imediata apropiere a centrului statiunii, fiind locul ideal pentru petrecerea concediului, datorita facilitatilor si serviciilor oferite: piscina exterioara generoasa, plaja privata, 2 locuri de joaca pentru copii, personal dedicat pentru activitati cu prichindeii si programe artistice. Pachetele all inclusive sunt create special pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, iar centrul SPA ofera toate serviciile de relaxare dorite de catre turisti.

Apartamente si vile

Optiunile de buget in Venus sunt bine reprezentate de camere duble sau triple, completate de apartamente disponibile in pensiuni si vile.

Casa Inna Venus

Beneficiaza de un scor de 9,6 pe booking.com, 106 oaspeti gasind serviciile de gazduire ca fiind exceptionale. Casa ofera acces la o gradina si lounge comune, un gratar, aer conditionat si TV.

Villa Cataleya

Este o alta optiune recomandata familiilor care au copii. Aceasta ofera, intre altele, bucatarie, gratar, lounge si gradina comuna, parcare gratuita, aer conditionat, Wi-Fi si televiziune in fiecare camera.

Casa Roua

Poate fi o alta alegere inspirata, beneficiile incluse fiind: parcare gratuita, aer conditionat, televiziune si acces gratuit la internet, zona de relaxare comuna–inclusiv gradina si gratar.

In concluzie, Venus are multe de oferit vizitatorilor, in special familiilor: este un loc interesant, cu terase si restaurante care ofera preparate culinare din bucataria internationala si locala. In plus, statiunea are numeroase locuri de joaca pentru copii si este situata la mica distanta de herghelia de la Mangalia, caii fiind una dintre atractiile favorite ale celor mici.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/jE6jFEs4d0o

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea