Vacante

#egipt #vacante #anat

Vacantele in Egipt s-ar putea ieftini cu pana la 40%

Tarifele vacantelor din Egipt vor scadea dupa stabilizarea situatiei politice, sustine presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), Corina Martin.

Preturile vacantelor in Egipt vor scadea cu pana la 40% dupa ce situatia se va stabiliza. Aceleasi reduceri au for facute si pentru vacantele in Grecia si Tunisia dupa protestele din aceste tari.

"Este normal ca romanii sa nu mai cumpere in prezent la fel ca inainte bilete cu destinatii de vacanta in Egipt . Dar noi suntem optimisti. Ne asteptam la un flux si mai mare de turisti romani in aceasta tara, dar numai dupa stabilizarea situatiei. De asemenea, preturile vor fi foarte atractive, tarifele ar putea scadea chiar si cu pana la 40%. La fel s-a intamplat anul trecut in Grecia, cand biletele de vacanta s-au redus dupa conflictele de strada de acolo", a declarat presedintele ANAT, potrivit Realitatea.net.

Cel mai probabil turismul se va relua in Egipt in aceasta vara. Situatia din Egipt i-a facut pe romani sa aleaga destinatii ca Turcia, Grecia Spania si Dubai in aceasta perioada.

in 2010, circa 15.000 de romani si-au petrecut vacanta in Egipt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea