Vacante

#vacante religioase #calatorii cu profil religios #pelerinaj #israel #egipt #sinai

Vacante religioase cu agentia Bisericii

Romanii au ocazia sa aleaga ofertele de pelerinaj in Egipt, Iordania si Israel, promovate de Basilica Travel, agentia de turism a Bisericii.

Aceasta este administrata de parintele protopop Dinu Pompiliu, de la Protoieria III din Capitala, o circumscriptie administrativ-bisericeasca la parterul careia functioneaza Basilica Travel.

Agentia tour operatoare full service a fost deschisa in luna aprilie si organizeaza calatorii cu profil religios atat in tara, cat si in strainatate. In privinta vacantelor interne, turistii pot opta pentru Ardeal, Dobrogea, Maramures, Moldova sau Muntenia.

mountathosPotrivit Financiarul, „Si destinatiile interne prezinta interes pentru turisti, de exemplu, avem un program intitulat «Pe urmele marilor duhovnici» pentru zonele Maramuresului, Moldovei si Ardealului. Am avut si o cerere din partea unui centru de asistenta sociala, care a mers cu copiii in sudul Dobrogei, iar alti turisti au fost interesati de manastirile din Buzau”, a declarat Diana Iorga, directorul agentiei de turism.Pe langa destinatiile obisnuite de pelerinaj religios, agentia mai ofera vacante in Turcia, Rusia, Grecia si Bulgaria.

Cele mai scumpe oferte sunt cele cu destinatii religioase importante, precum Israel, Sinai, Egipt. In luna august 2008, agentia propune un pelerinaj in Egipt cu o durata de 14 zile. Pretul unei astfel de vacante este de 1090 euro de persoana.

Muntele AthosPachetul include cazare in camere duble cu demipensiune la hoteluri de 4 stele, bilet de avion, 3 nopti de croaziera pe Nil cu pensiune completa, o noapte in vagon de dormit la clasa I cu demipensiune, transferurile, autocar, feribot si ghid local . La suma initiala se adauga cheltuieli suplimentare: 20 euro taxa de viza, 90 euro taxa de aeroport, 50 euro plimbare optionala cu balonul deasupra orasului Luxor , etc. Tot in luna august turistii se pot inscrie la un pelerinaj in Israel si Sinai, pentru 985 euro de persoana.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea