Vacante

#grecia #bulgaria #destinatii exotice #early booking

Vacante pentru bugetul de criza

In perioada de criza financiara, agentiile de turism aduc noi oferte in cataloage, adaptate unui buget limitat. Cine vrea sa-si organizeze vacanta din timp, gaseste deja oferte pentru schi, Ziua Indragostitilor, Paste, 1 Mai si concediul de vara.

Iti prezentam in continuare cateva oferte de vacanta pentru un buget de criza, in urmatoarele luni.

Bulgaria si Grecia la preturi mici

Unele dintre cele mai avantajoase oferte de vacanta raman cele cu destinatia Bulgaria. Astfel, potrivit ofertei Genius Travel, putem petrece o minivacanta de Paste cu 111 euro de persoana. Oferta asigura 3 nopti de cazare cu all inclusive, la un hotel de 4 stele.

O alta modalitate de a scoate mai putin din buzunar pentru o vacanta este sa alegi ofertele Early Booking. Acestea implica reduceri pentru rezervarile si plata integrala pana la o anumita data. Astfel, pentru o minivacanta de 3 nopti la Nisipurile de Aur se plateste o suma de 119 euro de persoana, cazare all inclusive la un hotel de 4 stele. Conform ofertei Laguna Tour, se acorda o reducere de 7% pentru rezervarile facute pana la data de 28.02.2009 si platite integral pana la data de 01.03.2009.

La vara, Grecia se anunta atractiva. Pentru o saptamana de vacanta in Olympic Beach , pretul este de 199 euro, conform agentiei Christian Tour. Pachetul este valabil pentru date de intrare din iulie – august 2009, la un hotel de 3 stele. Pretul asigura transportul cu autocarul, 7 nopti de cazare si insotitorul de grup. Daca mergi in mai, preturile pornesc de la 99 euro de persoana.

Destinatiile exotice cu bugete de criza

Unii operatori de turism promoveaza destinatiile exotice care, in primele luni ale anului, au preturi reduse, insa si cu un numar limitat de locuri. “Astfel la preturi accesibile sunt mai aproape de turistii romani, destinatii care nu sufera de pe urma crizei: Thailanda, Maldive, Bali, Gran Canaria, Madeira" a declarat managerul agentiei Best Reisen, Csaba Garamszegi, intr-un comunicat de presa al companiei. Potrivit companiei, aceste destinatii sunt slab afectate de criza, iar temperaturile ridicate le fac ideale pentru o vacanta romantica de Ziua Indragostitilor.

Cei care vor sa se relaxeze in Bali platesc 1399 euro in februarie, pentru un sejur de 9 nopti la un hotel de 4 stele. Conform ofertei agentiei, in suma este inclus si biletul de avion.

Ziua Indragostitilor in 2009

In februarie, poti sa te relaxezi cateva zile intr-o vacanta romantica, alaturi de persoana iubita, fara sa-ti afectezi grav bugetul. Destinatiile sunt in general cele obisnuite: Paris, Londra, Venetia, Viena etc. Unele pachete de Valentine’s Day si Dragobete includ bonusuri romantice precum o cina speciala in doi, fructe, ciocolata, sampanie, masaj, program artistic si altele.

O minivacanta de 2 zile in Venetia incepe de la 291 euro de persoana, conform agentiei Ingenius. Oferta asigura biletul de avion si 2 nopti de cazare cu mic dejun, la un hotel de 3 stele.

1 Mai 2009

Si daca ai ratat Ziua Indragostitilor in iarna, mai ai o a doua sansa la sfarsit de primavara. Ai putea chiar sa impusti 2 iepuri, daca pleci cu partenerul tau in Praga, de 1 Mai. Desi in calendarul ceh este zi a muncii, aceeasi data reprezinta si o sarbatoare a iubirii. Aceasta sarbatoare isi are originile intr-o poezie din secolul al XIX-lea, scrisa de Karel Hynek Macha, poet romantic ceh. Si pentru a implini traditia, trebuie sa gasesti in Praga un cires inflorit. Se spune ca de 1 Mai fetele trebuie sa fie sarutate sub un cires in floare. Astfel, vor ramane frumoase tot anul.

O excursie la Praga de 1 Mai costa 325 euro, conform agentiei Escape Travel si include biletul de avion si 2 nopti de cazare cu mic dejun, intr-un hotel de 3 stele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea