Vacante

#cap cana #sardinia

Vacante in destinatiile preferate de miliardari

Anul 2009 este unul dificil pentru toata lumea, inclusiv pentru miliardarii lumii: oameni de televiziune, afaceristi din industria petrolului, politicieni etc. In timp ce Oprah a vandut una dintre proprietatile sale, continuand sa se bucure de resedinta din exotica Antigua, Bill Gates cauta destinatiile de vacanta retrase, cu foarte putini oameni, precum Groenlanda de Nord, potrivit revistei Forbes Traveler.

Pe urmele milionarilor, destinatii favorite

• Cap Cana. Exista un zvon potrivit caruia cel mai bogat mexican i-a facut curte Reginei Noor a Iordaniei intr-unul dintre cele mai luxoase resorturi din Republica Dominicana, Cap Cana, povesteste Forbes Traveler.

Cap Cana se afla in partea de est a Republicii Dominicane si regiunea este considerata una dintre cele mai luxoase destinatii de vacanta ale tarii si printre cele mai ambitioase proiecte rezidentiale din Caraibe. Se ajunge usor in Cap Cana, multumita apropierii de aeroportul international din Punta Cana. Iubitorii de golf si de sporturi acvatice gasesc aici o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber. Tot aici se afla unul dintre cele mai mari porturi din Caraibe, unde acosteaza yahturi de lux. Pe plaje se pot practica windsurfing, snorkeling, jet skis, snorkelling, scuba-diving etc.

Hotelurile din Cap Cana au preturi destul de piperate, putand ajunge si la 600 euro. Printre cele mai mici preturi, pentru un hotel de 4 stele, poti gasi la aproximativ 150-200 euro pe noapte. Daca iti doresti o vacanta romantica la preturi mai decente, poti merge chiar in luna de miere in Punta Cana. Un pachet de doua saptamani cu all inclusive te costa 1639 euro, potrivit agentiei Oz Holidays. Pretul asigura transportul cu avionul (zbor charter cu plecare din Europa), transferul de la aeroport, 14 nopti de cazare cu all inclusive.

Sardinia. In partea de nord-est a insulei Sardinia, Silvio Bercusconi si-a construit o vila pe o suprafata de 150 acri, dotata cu o laguna artificiala, povesteste Forbes Traveler. Una dintre cele mai inedite inventii ale sale o reprezinta intrarea subacvatica, dupa modelul unui film cu James Bond .

AntiguaCea de-a doua insula ca marime din Marea Mediterana , Sardinia atrage prin bogatia naturala, cu specii protejate , parcuri si rezervatii naturale, ape turcoaz limpezi si o clima mediteraneana foarte placuta. Turismul este dezvoltat in special in Costa Smeralda, Porto Cervo si Costa Paradiso. Costa Smeralda se afla in partea de nord a Sardiniei si este cunoscuta in special pentru plajele spectaculoase si o gama variata de distractii pentru amatorii de viata de noapte.

Avand aproximativ 1800 km de coasta, Sardinia este destinatia ideala pentru iubitorii de sporturi acvatice. Daca it petreci o vacanta aici, trebuie sa incerci cateva specialitati culinare, avand la baza produse marine sau branzaturi .

O saptamana intr-o statiune din Golful Asinara costa 829 euro, la sfarsitul lui august si inceputul lunii septembrie. Pachetul asigura biletul de avion, transferul de la aeroport, 7 nopti de cazare la un hotel de 4 stele cu demipensiune si asistenta turistica, potrivit agentiei Family Travel.

Alte nume sonore

  • Oprah Winfrey - Antigua
  • roman abramovich - Aspen
  • Bill Gates - Groenlanda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea