Vacante

#vacanta #oferte de vacanta

Vacante 2008 de senzatii tari

Cei satui sa mai auda de sejururile la mare, in tara si strainatate, au acum posibilitatea sa gaseasca la agentiile de turism oferte care vor alunga rutina.

Daca nu ai fost cu balonul niciodata sau ti-ai dorit sa inoti cu rechinii, atunci in mod sigur vei fi satisfacut de oferta variata pentru vara 2008. Agentiile de turism si-au prezentat ofertele cu adrenalina la Targul de Turism al Romaniei, incheiat ieri, 30 martie, la Romexpo.

Zbor cu balonul in Europa

Daca esti un romantic incurabil, dar in acelasi timp nu ti-e teama de inaltime, atunci o plimbare cu balonul este ideala pentru tine. Poti alege o mini-vacanta de 3 zile in Austria. Pachetul de 549 euro include cazarea de 2 nopti la un hotel de 3 sau 4 stele, intr-o camera dubla, cu mic dejun; tot in pret ai inclus un zbor cu balonul, la o inaltime de 100 m. Vei primi sampanie si un certificat de zbor. Plimbarea dureaza 2 ore.

Un alt oras romantic unde poti zbura cu balonul este Florenta. O vacanta de 4 zile te costa 459 euro si include cazarea la un hotel de 3 stele, micul dejun si plimbarea cu balonul.  Aceasta dureaza in jur de o ora si jumatate.

 Condu un Ferrari in vacanta

Ferrari vacantaDaca balonul ti se pare cam anost, atunci imagineaza-te la volanul unui Ferrari. Pentru 436 euro ai parte de o vacanta de 3 zile in Marea Britanie. Pachetul include 4 sau 5 ture de circuit la volanul unui Ferrari si cazare la un hotel de 3 sau 4 stele. Vei urma un scurt instructaj personal pentru a cunoaste aceasta masina, inainte de a o “pilota”.

 

Scuba Diving in Egipt

Cei pasionati de epavele scufundate in mare pot alege portul Safaga ca destinatie de vacanta . Aici vor face scufundari la epava vasului Salem Express, intr-un bloc de corali. Un pachet de 7 zile ajunge la 821 euro de persoana. Acesta include: cazarea la bordul vasului de croaziera, cu toate mesele incluse, ghid de scufundari, 3-4 scufundari pe zi, echipament, taxa de coasta, taxa de ambarcatiune .

 

elicopter Marele CanionZbor cu elicopterul la Marele CanionUna dintre marile atractii ale lumii o reprezinta Grand Canyon National Park. Poti face excursii cu elicopterul la Marele Canion, tururi panoramice cu elicopterul in Monument Valley Navajo Park, sau tururi nocturne in Las Vegas sau San Francisco. Un circuit de 15 zile in Statele Unite costa 1570 euro de persoana.

 

Condu un tact in vacanta

Daca nici Ferrari-ul, nici scufundarile nu te multumesc, poate vei fi atras de ideea de a conduce un tanc de lupta. O mini vacanta de 3 zile in Marea Britanie ajunge la 470 euro si include: 2 nopti de cazare la un hotel de 3 sau 4 stele, cu mic dejun si o experienta de condus 4 tipuri de tancuri.

 

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea