Vacante

#vacanta thailanda #masaj thailandez #plimbare cu elefantul #temple budiste

Vacanta in Thailanda: 5 lucruri pe care trebuie sa le faci in concendiu

Thailanda a devenit, in ultimii ani, una dintre destinatiile de vacanta preferate de europenii dornici sa descopere o lume diferita, plina de culoare, traditie si, de ce nu excentricitati. Desi are reputatia de tara destinata turismului sexual, Thailanda este mult mai complexa de atat si iti ofera posibilitatea sa te distrezi si sa profiti de vacanta ta in zeci de alte moduri. Daca ajungi vara aceasta in Thailanda, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le bifezi pe taramul asiatic.

1. O zi in Ko Lanta

Rezerva-ti o zi din sejurul tau in Thailanda pentru a vizita insula tropicala Ko Lanta. Situata intre insulele Krabi si Phi Phi, Ko Lanta este recunoscuta pentru plajele cu nisip alb, dar si pentru peisajele superbe. Aici poti face scufundari si snorkeling sau poti face o excursie cu caiacul printre mangrove. Centrul istoric este si el un punct de atractie in Ko Lanta, iar daca ai timp, viziteaza grotele din zona, pentru o experienta asiatica de neuitat.



Sursa foto: asiajourney-travel.com

2. O plimbare cu elefantul

Nu se poate sa ajungi in Thailanda si sa nu faci o plimbare cu elefantul. Acest animal este unul dintre cele mai importante simboluri ale Thailandei, iar localnicii sunt bucurosi sa-ti puna la dispozitie un exemplar frumos pentru o plimbare de vis.



Sursa foto: tumblr.com

3. Un masaj thailandez

In Thailanda, vei auzi foarte des cuvantul "masaj", indiferent daca esti pe plaja, in oras sau la o plimbare prin pietele de suveniruri. Masajul thailandez este un alt simbol al tarii si, chiar daca vei fi agasat cu acest "cuvant", trebuie sa-l incerci macar o data in vacanta ta. Dupa o zi de plaja, de scufundari sau plimbari, un masaj thailandez este tot ce iti trebuie pentru a te simti rasfatat.



Sursafoto: russellabroad.blogspot.com

4. Un tur prin piata plutitoare

Daca iti petreci vacanta in Thailanda, nu ar trebui sa ratezi ocazia de a face un tur al pietelor plutitoare. Cea mai cunoscuta piata plutitoare este Damnoen Saduak, din Provincia Ratchaburi, situata la aproximativ 100 km de Bangkok. Vanzatorii te vor intampina cu fructe si legume proaspete, dar si cu suveniruri.

Sursa foto: studentflights.co.za

5. O vizita la templele budiste

Periplul tau in Thailanda nu ar trebui sa se incheie fara vizitarea templelor budiste, lacasuri in care poti medita si te poti reculege. Sunt multe de facut si de vazut in Thailanda, de aceea este bine sa-ti planifici din timp vizitele si plimbararile, pentru a fi sigur ca nu ratezi niciun obiectiv turistic important.



Sursa foto: thailandlogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea