Vacante

#praga #vacanta #cehia

Vacanta in Praga sub 250 euro

Praga ramane unul dintre cele mai ieftine orase pe care le poti vizita in urmatoarele 4 luni. Operatorii de turism propun sejururi, circuite, insotite de diverse excursii sau servicii suplimentare. Metropola ceha gazduieste numeroase evenimente in august-noiembrie, astfel incat o vizita aici devine cu atat mai atractiva cu cat orasul are mereu ceva pentru fiecare.

Pana la sfarsitul lunii august, in Praga se desfasoara o expozitie in aer liber numita “Minunile salbatice” (Wild Wonders). Iubitorii creatiilor lui Mucha au posibilitatea sa viziteze expozitia din Municipal House, pana pe 30 septembrie. Expozitia este denumita The Apotheosis Of Love. In septembrie sunt filme de animatie, sectacole de iluzionism si de papusi, balet si teatru pentru adulti si copii la Marionette theatre.

Iata cateva pachete de vacanta pentru perioada august-noiembrie 2010 in Praga, cu preturi mai mici de 250 euro.


6 zile in Praga cu 215 euro


Daca alegi un circuit cu autocarul, ai posibilitatea sa vizitezi pe langa Praga, alte metropole europene: Budapesta, Bratislava, Viena etc. Un circuit de 6 zile te costa 215 euro la sfarsitul lunii august, conform Cardinal Travel . Oferta asigura transport cu autocarul, 5 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3 stele, ghid insotitor si vizitele din program. Pentru cei interesati, exista excursii optionale cu preturi intre 15 si 30 euro de persoana.

Oferta poate fi gasita si la agentia Corali Holidays. Programul se numeste “Praga de Aur” si este dedicat lunilor august si noiembrie. Cei care achita excursia din noiembrie pana pe 15 septembrie platesc 179 euro (loc in dubla sau tripla). Dupa aceasta data, oferta din noiembrie costa 199 euro de persoana. Pentru suplimentul de single se plateste o taxa de 45 euro.


Praga cu avionul cu 199 euro


Cei care prefera avionul platesc 199 euro de persoana pentru un sejur de 3 nopti, conform Marshal Turism . Pachetul include biletul de avion, taxa de aeroport si cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele din metropola. Pretul este

valabil pana la sfarsitul lunii august.


Praga in august si toamna 2010: de la 239 euro


Exista si agentii care au oferte disponibile in Cechia, pentru perioada august- octombrie 2010 , cu preturi de la 239 euro de persoana. Oferta asigura 3 nopti de cazare cu mic dejun si biletul de avion, conform agentiei Perfect Tour.

Ca noutate, pentru cei care calatoresc cu masina persoana se propune un serviciu de inchiriere GPS, 7 euro pe zi din momentul in care incepe sejurul.

De asemenea, ai posibilitatea sa alegi pachetul cel mai potrivit, in functie de perioada dorita si de hotelul propus.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea