Vacante

#calatorie grecia 2021 #test covid # calatorie grecia #coronavirus # vacanta grecia #grecia #vaccinare

Vacanta in Grecia in vara lui 2021? Test covid sau pasaport de vaccinare? Ce trebuie sa stii despre intrarea in tara

Multe persoane se gandesc deja la vacantele de vara, iar cei mai multi viseaza la un sejur in Grecia. Desi unii ezita sa-si cumpere din timp bilete, altii deja au achizitionat sejururi pentru aceasta vara si asteapta cu sufletul la gura sa afle care vor fi conditiile de calatorie avand in vedere pandemia de coronavirus.

 

Harry Theoharis, ministrul Turismului din Grecia, a specificat la un post de radio local care vor fi conditiile de calatorie impuse strainilor in 2021.  

"Conditia obligatorie pentru ca cineva sa calatoreasca in tara noastra si sa ramana (n.r. - masura nu este valabila pentru strainii care tranziteaza tara) va consta fie intr-un test molecular negativ, fie intr-un certificat de vaccinare. Practic, cine nu are certificat de vaccinare la intrarea in tara poate prezenta un test negativ PCR", a spus Harry Theoharis, pentru postul de radio grecesc Thema 104.6FM, potrivit ziare.com.

Theoharis a facut aceste declaratii deoarece a dorit sa puna cap zonurilor conform carora in Grecia vor putea intra doar persoanele vaccinate.  Mai mult, acesta a precizat ca niciun hotel din Grecia nu poate refuza un turist care nu a fost vaccinat anti-COVID.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea