Vacante

#travelmax.ro #vacanta cipru #vacanta de vara

(P) Vacanta in Cipru: oferte atractive pe travelmax.ro

Vacanta estivala in Cipru ar putea fi escapada ta in Paradis vara aceasta, de aceea travelmax.ro vine cu oferte atractive in intampinarea dorintelor tale de relaxare. Statiunile insulei sunt vizitate anual de mii de turisti, datorita frumusetii acestei tari pitoresti, vegetatiei exotice si conditiilor moderne de cazare. Preturile pentru un sejur in Cipru te vor impresiona placut daca vizitezi lista de oferte pusa la dispozitie de agentia de turism Travelmax.

Cu siguranta, vacanta in Cipru va fi o experienta pe care vei dori sa o repeti. Destinatiile turistice faimoase ale insulei, precum Ayia Napa, Limassol, Protaras, Larnaca si Paphos sunt mici colturi de Rai, cu apa cristalina, toate dotarile necesare unei sederi confortabile si preturi accesibile bugetului restrans de anul acesta. Iata cateva dintre ofertele atractive oferite de travelmax.ro:
 

Statiunea Protaras

Plajele idilice din jurul statiunii Protaras sunt renumite, una dintre cele mai importante din zona dar si din toata Insula Cipru fiind plaja din Golful Smochinului (Fig Tree Bay). Statiunea ofera o mare varietate de restaurante, pub-uri si taverne animate, frecventate atat de catre localnici, cat si de turisti, viata de noapte fiind foarte intensa pana la ore tarzii.

O oferta pentru sezonul estival 2012 a agentiei de turism travelmax.ro este de 28,8 euro/noapte de persoana la hotelul de 3 stele Amore Hotel Apartments, insa rezervarile din timp te scutesc de 10% din tarif. De exemplu, cazarea intr-un apartament cu 1 dormitor costa 35,64 euro/noapte in luna mai si ajunge la 52,79 euro/noapte in luna august 2012, cu reducerea early booking inclusa.



 
 

Statiunea Limassol

 

Un alt pachet turistic atractiv oferit de agentia Travelmax este pentru vacanta in statiunea Limassol, pentru hotelul de 4 stele Mediterranean Beach, cu tarif incepand de la 52,02 euro / noapte (cu reducere early booking inclusa).

Serviciile includ cazare cu demipensiune (mic dejun si cina), iar cazarea este gratuita pentru copiii mai mici de 12 ani.




 

Statiunea Larnaca


Fascinanta statiune Larnaca poate fi destinatia ta de vacanta, cu doar 23,75 euro sederea de persoana/noapte, la hotelul de 2 stele Mariandy. Beneficiezi de mic-dejun si cina, reduceri pentru copii si 10% discount daca faci rezervarea pana la data de 30 aprilie 2012 .



Ofertele speciale nu se opresc aici. Viziteaza site-ul travelmax.ro sau pagina de Facebook a agentiei si bucura-te de facilitatile oferite pentru o vacanta estivala de neuitat.
 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea