Vacante

#vacanta #maldive #destinatii de vacanta #bora bora #bungalou

Vacanta de vis pe valuri: bungalourile acvatice din Bora Bora si Maldive

Pentru o vacanta ideala, va trebui sa iti muti privirea de la clasicele oferte din Antalya si imbatranita Europa undeva mai departe. Peisajele deosebite ale atolurilor din Bora Bora si Maldive te asteapta intr-un sejur de vis, iar oferta de a dormi deasupra valurilor intr-un bungalou suspendat deasupra oceanului reprezinta o idee fermecatoare.

1. Sofitelul si Hiltonul sunt pe val

Denumirile celor doua statiuni nu ar trebui sa te insele. Nu ai de ce sa te astepti la constructii impunatoare, lifturi si majordomi.

Hotelierii din Bora Bora te vor intampina cu salupe, iar dormitoarele si vilele sunt ridicate dupa caracteristicile arhitecturii polineziene. Laguna Hilton Moore te asteapta sa te relaxezi intr-un paradis tropical aflat la poalele vulcanilor de pe insula.

Sofitelul din Bora Bora nu are caracteristicile hotelurilor din marile orase occidentale. In schimb, iti va fura inima cu peisajul fermecator, arihtectura caselor polineziene si imaginea de clestar a lagunei.

Sursa foto: homedit.com, 360travel.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea