Vacante

Vacanta de lux in Bora Bora

Cea mai iubita dintre insulele arhipelagului polinezian, “Perla Pacificului” este faimoasa pentru universul ei albastru, ideal pentru cuplurile de indragostiti care isi petrec aici luna de miere.

Una dintre cele mai frumoase experiente pe care le poti trai este sa survolezi insula cu elicopterul, sau de ce nu, poti alege parasailingul. Privelistea avuta de sus este greu de descris, peisajele parand sa se scufunde unul in altul, intr-o paleta de la culoarea azurului si nisipul de coral alb pana la albastrul intunecat al oceanului. 

Lagunele din Bora Bora reprezinta cea mai pretioasa atractie a insulei, oferind turistilor posibilitatea unor experiente variate: windsurfing, jetskiing, scuba dive, inot, snorkeling ... si lista continua. Exista viata de noapte si oportunitati de distractie si de petrecere a timpului liber, precum safari, sportfishing, catarat, calarit, camping, tururi private ale insulei si croaziere la apus de soare. Cei care doresc sa plece acasa cu o amintire pot sa achizitioneze perle, care sunt faimoase in Bora Bora.

Bora Bora2Transport si cazare in Bora Bora

Bora Bora se afla in Polinezia Franceza , la tropice, in apropiere de Tahiti. Din cauza destinatiei atat de indepartate, zborul cu avionul este adesea cu mult mai scump decat un sejur in acest paradis exotic. Daca rezervi in iulie, preturile depasesc 2200 euro de persoana, pentru un bilet dus-intors, cu escala. In suma sunt incluse taxele de aeroport si de rezervare. Un bilet cumparat din timp sau in extrasezon se poate sa aiba un pret ceva mai mic. Zborul complet dureaza in jur de o zi.

In Bora Bora exista unitati de cazare la preturi accesibile, in hoteluri si campinguri, precum si complexe turistice de lux, de tipul bungalow -urilor pe apa, unde preturile incep de la 3000 euro/sejur. Bungalow-urile pe plaja si cele din laguna sunt un pic mai putin scumpe decat cele pe apa, intre 2250 si 3100 euro. In aceasta suma este inclusa cazarea. Pentru mic dejun, suplimentul de sejur ajunge la 175 euro, iar pentru demipensiune, la 560 euro.

Preturile difera si in functie de panorama oferita. Cele mai frumoase privelisti sunt si cele mai scumpe, oferint totodata intimitate totala turistilor, precum si servicii speciale. Masuta de cafea poate fi din sticla, cu o trapa speciala care permite hranirea pestilor de sub bungalow. Baia da intr-o minigradina, cu vedere spre laguna, iar mobila este construita din lemn scump si designul are ecouri traditionale polineziene.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea