Vacante

#bansko #austria #siria #iordania #petra

Vacanta de iarna 2008 – 2009 in strainatate

Agentiile de turism propun oferte pentru vacanta de iarna 2008 – 2009 cu cateva tematici de baza: ofertele de Craciun, cele de Revelion, sejururile la schi, vacantele exotice in iarna si orasele europene. Turistii interesati pot sa-si rezerve o vacanta incepand cu luna decembrie 2008 si pana in martie, anul viitor.

Rezervarile platite in aceasta toamna, pentru vacantele din ianuarie sau februarie, pot include diverse discounturi.

Cat ne costa vacanta de iarna in Bulgaria

O varianta la indemana pentru vacanta de iarna o reprezinta Bulgaria. Este potrivita pentru sarbatori, pentru cei care nu doresc sa piarda prea mult timp pe drum si pentru turistii care doresc sa incerce si alte statiuni de iarna. O camera dubla la un hotel din Bansko, la sfarsitul lui 2008 si inceputul lui 2009, costa 72 euro, conform ofertei Bliss Travel . In aceasta suma sunt incluse cazarea cu mic dejun si cina, la un hotel de 4 stele. Cina festiva de revelion este un supliment obligatoriu, pentru sejururile de sfarsit de an si costa 75 euro pentru adulti si 40 euro pentru copii. Se ofera un discount de 10% in early booking, pentru rezervarile platite pana pe 29 octombrie 2008. Incepand cu primele zile ale lui ianuarie, pretul unei camere scade la 47 euro.

In Bansko, sezonul de schi este mai lung decat in celelalte statiuni montane din Bulgaria, fiind deschis intre 15 decembrie si 15 mai. Pentru ca Bansko este cel mai modern centru de schi al tarii, operatorii de turism recomanda rezervarea din timp a sejurului, pentru perioada de iarna. Exista posibilitatea de a face schi nocturn, pe o pista luminata, cu o lungime de 7 kilometri, deschisa publicului intre orele 18:30 si 21:30. Turistii pot practica snowboard sau sporturi de iarna extreme si pot sa schieze pe pistele care au toate gradele de dificultate: incepatori, light, mediu, dificil. Cea mai inalta dintre ele are o inaltime de 990 metri.

Vacanta de iarna in Austria, pentru adulti si copii

In aceasta iarna, operatorii de turism propun oferte de vacanta si pentru cei mici, in statiunile de schi din Austria. Astfel, un pachet de vacanta este destinat copiilor si tinerilor cu varste intre 10 si 16 ani, cu un nivel cel putin mediu de schi. Potrivit ofertei Adventure Camps, tabara se desfasoara in perioada 31 ianuarie - 7 februarie 2009 .

Pentru adulti, cataloagele agentiilor de turism propun numeroase oferte de iarna, in decembrie 2008 si in primele doua luni din 2009, in diverse zone: Tirol, Kaprun, turism . Mai multe informatii gasesti in articolul “Austria, destinatie de top pentru sarbatorile de iarna”.

Iarna in Iordania si Israel

Romanii cu un buget mediu si mare au varianta destinatiilor indepartate, care includ excursii in diverse orase devenite atractii turistice, datorita atributelor istorice sau religioase. “Pentru acest sezon de iarna Flynova ofera circuite in Iordania-Siria si Israel. Cei care aleg aceste doua destinatii vor avea oportunitatea sa viziteze Castelul Masada, orasul Ierusalim si orase renumite precum Damasc, Amman, Petra, Jerash si Pamyra. Pe langa aceste circuite Flynova ofera croaziere pe Nil, una dintre cele mai atractive destinatii din Egipt. Calatorii vor putea admira peisaje deosebite ale Lacului Nasser, ale Piramidelor din Giza si ale Templului din Philae. Recomandam turistilor aceasta destinatie cu preturi cuprinse intre 799 si 900 de euro. Acest program include majoritatea punctelor de atractie din zona, astfel incat clientii sa nu fie nevoiti sa plateasca suplimentar.” ne-a declarat Raimondas Useckas, Director Executiv Flynova.

Un circuit in februarie 2009, in Siria si Iordania, costa 1300 euro de persoana si dureaza doua saptamani. Vacanta include un traseu bogat, cu vizita la una dintre Cele 7 Noi Minuni ale Lumii , Petra. Mai putin cunoscut, dar la fel de ofertant din punct de vedere turistic, orasul Jerash reprezinta unul dintre cele mai mari si mai bine conservat situri romane. Coloanele, strazile, teatrele, baile, pietele si arcadele romane sunt inca intr-o excelenta conditie. Jerash se afla la o distanta de 48 kilometri de capitala Iordaniei, Amman. Ajunsi in Siria, se viziteaza capitala. Damascul este unul dintre cele mai vechi orase ale lumii si o destinatie exotica cu o panorama deosebita asupra orasului, care gazduieste palate, moschei, centre de artizanat, muzee, bazaruri si situri arheologice.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre, utile pentru vacanta. Trebuie doar sa fii abonat acasa.ro si sa raspunzi la o intrebare.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea