Vacante

#litoral #vacanta 1 mai #1 mai #bulgaria #1 mai 2013

Vacanta de 1 mai pe litoralul bulgaresc: ultimele oferte

In ultimii ani, litoralul bulgaresc l-a surclasat pe cel romanesc la numarul de turisti dornici sa-si petreaca vacanta de 1 mai la mare. Serviciile oferite de hotelieri si conditiile de pe plaja au contat cel mai mult in luarea deciziei de a alege litoralul bulgaresc pentru minivacanta de 1 mai. Te tenteaza sa faci bai de soare in statiunea Nisipurile de Aur sau Sunny Beach? Atunci trebuie sa te grabesti, deoarece ultimele locuri de cazare se epuizeaza repede.


Vacanta de 1 mai in Nispurile de Aur

Statiunea Nisipurile de Aur de pe litoralul bulgaresc a fost premiata cu "Blue Flag" pentru calitatea plajelor si a serviciilor turistice, astfel ca daca alegi sa-ti petreci vacanta de 1 mai aici, vei avea parte de o sedere excelenta. Nisipurile de Aur se afla la o distanta de 325 de km fata de Bucuresti, ceea ce inseamna ca poti ajunge in statiune cu masina personala, intr-un timp relativ scurt.

Pentru vacanta de 1 mai in Nisipurile de Aur, hotelierii vin cu oferte foarte bune. De exemplu, daca vrei sa te cazezi la un hotel de 5 stele din centrul statiunii, pentru o camera dubla platesti intre 30 si 46 de euro pe noapte.

Preturi ceva mai mici se inregistreaza la cazarile in hotelurile de 4 stele. Mai exact, daca alegi un astfel de hotel, pretul de cazare pentru o noapte pleaca de la 25 de euro.


Vacanta de 1 mai in Sunny Beach

Cea mai mare statiune de pe litoralul Bulgariei, Sunny Beach, este o varianta excelenta pentru petrecerea vacantei de 1 mai la mare. Si aici hotelierii se intrec in preturi mici, in speranta ca vor atrage mai multi turisti. Preturile de cazare pentru vacanta de 1 mai in Sunny Heach sunt aproximativ egale cu cele din Nisipurile de Aur si pornesc de la 30 de euro la 5 stele, respectiv 24 de euro la 4 stele. In functie de camera pe care o alegi, preturile pot urca pana la 90 de euro pe noapte.


Vacanta de 1 mai in Elenite

Elenite este una dintre cele mai mici si cele mai linistite statiuni de pe litoralul bulgaresc, astfel ca daca vrei sa fugi de zarva specifica statiunilor aglomerate, aici trebuie sa ajungi in vacanta de 1 mai. Poti alege sa te cazezi la vilele de pe litoral, unde preturile de cazare sunt usor mai mici decat la hotel. De exemplu, cazarea la o vila de 3 stele te costa in jur de 20 de euro pe noapte pe perioada vacantei de 1 mai.

Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea