Vacante

#vacanta plaja #craciun #vacanta de iarna #destinatii de vacanta #vacanta de craciun

Unde te poti bucura de soare si plaja in vacanta de Craciun

Plaje cu nisip alb, apa turcoaz si cele mai placute temperaturi pot reprezenta cadoul perfect pe care il poti primi anul acesta de Craciun. Pentru cei care vor sa uite pentru cateva zile de gerul de afara si hainele groase, o vacanta de Craciun intr-un loc exotic este cea mai buna idee. Descopera cateva destinatii ideale pentru aceasta vacanta de Craciun.

Los Cabos

Una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta in 2020 si locul ideal in care iti poti petrece Craciunul anul acesta este Los Cabos, in Mexic. Aceasta destinatie de plaja este preferata multor vedete de la Hollywood si nu numai, pe perioada iernii, asadar n-ar fi exclus sa iti petreci Craciunul alaturi de George Clooney sau alte celebritati in cautarea de locuri cu soare in sezonul rece.

In preajma Craciunului, in Los Cabos se organizeaza multe petreceri la care poti sa iei parte, poti face cunostinta cu inegalabila cultura Mexicana sau poti merge sa admiri balenele in mediul lor natural.

Algarve, Portugalia

Si Europa are destinatii pline de soare si temperaturi placute de Craciun, iar una dintre aceasta este Algarve, in Portugalia. Peste 18 grade Celsius si un soare bland si placut pe parcursul intregii zile, asa arata in Algarve perioada din preajma Craciunului. Faimoasa insula portugheza este ideala atat pentru familii cat si pentru cuplurile care isi doresc sa traiasca magia acestei sarbatori intr-un loc in care palmierii si brazii de Craciun formeaza impreuna decorul perfect. Tot in aceasta destinatie copiii se pot bucura de multe evenimente care se organizeaza atunci special pentru ei.

Dubai

Dubai este deja o destinatie devenita traditie pentru vacanta de iarna, dar daca vrei sa ai parte de si mai multa distractie alege de Craciun emiratul vecin, adica Abu Dhabi. In Abu Dhabi poti sa te intalnesti cu Mos Craciun la mallurile de aici, sa iei parte la Winter Wonderland de pe insula Al Maryah si sa vizitezi plajele cu nisip superb precum Saadiyat. Ziua de Craciun poate fi una cu adevarat de neuitat daca mergi in unul dintre parcurile tematice de aici.

Cipru

Cipru te poti bucura de temperaturi care ating 20 de grade in perioada Craciunului. Paphos este locul perfect din Cipru in care poti sa intri cu adevarat in spiritul acestei sarbatori. Strazile sunt decorate cu lumini festive, se organizeaza targuri de Craciun, iar tavernele primitoare isi asteapta oaspetii langa semineului si cu rodii care se mananca atunci pentru a avea noroc tot anul care urmeaza.

Caraibe

O croaziera in Caraibe in plina iarna poate fi unul dintre cele mai interesante moduri de a-ti petrece Craciunul. Daca te numeri printre cei care iubesc soarele si caldura, o croaziera in sezonul rece este o modalitate grozava pentru a ajunge in cat mai multe destinatii cu temperaturi ridicate. De la Fort Lauderdale in Florida pana la insulele Cayman iti vei incanta privirea si sufletul doar cu apa turcoz si plaje cu nisip alb.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea