Vacante

#voucher #thailanda #sinaia #madeira #portugalia #luna de miere

Unde plecati in luna de miere

Sezonul nuntilor aduce cu sine si ofertele pentru . Preturile sunt foarte variate, in functie de destinatie si de confort. Pachetele au bonusuri special concepute pentru cupluri, cine romantice, excursii, bauturi si fructe afrodisiace.

 

O destinatie extrem de ofertanta pentru a-ti petrece luna de miere o reprezinta Portugalia. Aici gasesti un relief diversificat, de la plajele nisipoase la stancile abrupte, cascadele si arhipelagurile care ofera experiente de neuitat. In plus, ai posibilitatea sa vizitezi locuri istorice, castele medievale si regiuni de tara de un farmec aparte, facand din aceasta tara o destinatie romantica pentru cupluri.

 

Pentru a te inscrie la o oferta de vacanta trebuie sa arati agentiei certificatul de casatorie, cu o vechime mai veche de 30 de zile inainte de data cazarii.

 

Un sejur in Madeira variaza intre 590 si 1030 euro de persoana. Oferta include 7 nopti de cazare si transport cu avionul . In fiecare pachet pentru luna de miere beneficiezi de bonusuri personalizate, precum un vin spumant si capsuni la sosire, o cina romantica , acces gratuit in clubul de sanatate sau spa-ul hotelului, o excursie de o zi cu pranz si bauturi racoritoare. (Rialto Tours)

 

Cuplurile care iubesc muntele au ocazia sa-si petreaca luna de miere intr-una dintre cele mai romantice statiuni ale Romaniei, Sinaia. Un pachet de 5 nopti costa 314 lei de persoana si include cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele, intampinare cu flori si sampanie la sosire, un barbeque, o intrare gratuita la piscina sau o sedinta de masaj pentru doua persoane. (Eximtour)

 

Destinatiile exotice indepartate au preturi pe masura. Un sejur de 7 nopti in Thailanda costa intre 280 si 820 euro de persoana, in functie de confort. Pachetul include cazare cu mic dejun, o sticla de sampanie, un cos cu fructe, flori la sosire. Biletul de avion se plateste separat si costa in jur de 840 euro de persoana. (Marshal Tourism)

 

Voucher pentru luna de miere

 

In sezonul nuntilor care tocmai a inceput, mirii pot sa primeasca unul dintre cele mai utile si mai frumoase cadouri, un voucher pentru luna de miere. Acesta are valoarea stabilita de catre cumparator si da posibilitatea beneficiarilor de a pleca in orice destinatie dorita. Voucherele valorice sunt nominale si valabile pe o durata de un an de zile, din momentul in care se semneaza contractul. ( Perfect Tour )

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea