Vacante

#8 martie #paris #londra #istanbul #delta_dunarii #martie

Unde o duci in vacanta de 8 Martie

De 8 Martie , o scurta vacanta impreuna cu partenera ta este binevenita, mai ales daca nu ati avut ocazia sa plecati in iarna. Sunt multe destinatii din care sa alegi, in tara si strainatate, cu locuri atractive nu doar pentru femei, dar si pentru barbati.

Motive care iti dau de gandit pentru Ziua Femeii la Paris
 

Sursa foto: paris-confidential.comSuna plicticos insa Parisul nu poate lipsi de pe lista destinatiilor de vacanta, cu ocazia Zilei Femeii. Iata de ce: Parisul incepe sa infloreasca primavara si aerul de pe strazi pare mai prietenos in martie decat in lunile de iarna. Ce poate fi mai romantic decat o plimbare de mana printr-unul dintre parcurile si gradinile orasului? Un picnic pe malul Senei, cu o branza buna si o sticla de vin, reprezinta o experienta de viata pe care trebuie sa o incercati impreuna macar o data.

Daca vrei ca noptile pariziene sa nu fie simple proverbe, du-ti iubita la Muzeul Rodin. Francezii spun ca dupa ce vezi acest muzeu devii brusc dispus sa incerci absolut orice in pat. Asadar, Ziua Femeii ar putea sa fie si ziua indeplinirii tuturor fanteziilor tale. Nu uita nici de Muzeul Erotismului din oras, care merita, fara indoiala, o vizita.

Un minisejur de 8 Martie, in Paris, te costa de la 260 euro de persoana, pret in care sunt incluse 3 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele si zborul cu avionul.
 

8 Martie in croaziera pe Tamisa, Londra
 

Sursa foto: paris-confidential.comLondra a devenit o destinatie mai ieftina, odata cu criza financiara, astfel incat o minivacanta in capitala britanica nu poate fi decat binevenita, mai ales daca inca nu ati ajuns impreuna in aceste locuri.

Puteti face o minicroaziera pe raul Tamisa, cu cina inclusa. Un loc deosebit de romantic il reprezinta Gradinile Botanice Regale Kew, aflate in sud-vestul orasului. Va puteti plimba in aer liber, dar si in serele in care se afla spatii amenajate pentru aproximativ 10 zone climatice.

O vacanta de 4 zile costa in jur de 300 euro de persoana, pret in care sunt asigurate zborul cu avionul, taxele de aeroport si cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele.
 

8 Martie de pe varful Turnului Galata , Istanbul
 

Sursa foto: myworldmytrips.blogspot.comIstanbulul reprezinta o destinatie ideala pentru Ziua Femeii din mai multe motive. In primul rand, se ajunge rapid si preturile sunt foarte atractive. Pentru 5 zile de vacanta in orasul de pe Bosfor platesti 300 euro de persoana, pret care asigura cazarea si avionul, transferul de la aeroport, insotitor de grup si taxa de aeroport.

In al doilea rand, Istanbulul este o destinatie perfecta pentru shopping si carei femei nu i-ar placea sa o duci in magazine? Daca vrei sa gasesti preturi mai bune, evita Marele Bazar sau Bazarul de Mirodenii si mergi prin Istanbulul neturistic, in magazinele unde se duc turcii sa se aprovizioneze.

In al treilea rand, principalele obiective turistice din Istanbul sunt concentrate in zona Cornului de Aur, astfel incat le puteti vedea aproape pe toate intr-o singura zi. Apoi, va ramane timp pentru a descoperi restul orasului. Indreptati-va spre Podul Galata si beti un suc proaspat de portocale, stoarse in fata voastra. Urcati apoi strazile in panta si mergeti pana in varful Turnului Galata. Panorama este cu totul speciala, mai ales la apus, cand se aude chemarea la rugaciune.
 

birdwatching de 8 Martie, in Delta Dunarii
 

Sursa foto: romania-landofchoice.roDaca nu ati ajuns inca in Delta si vrei sa mergi undeva in vacanta cu partenera ta, de 8 Martie ai ocazia unui sejur pe canalele Deltei Dunarii. Pachetele de vacanta din aceasta destinatie sunt deosebit de atractive ca program. Pentru un pachet de 4 zile, platesti in jur de 1400 lei de persoana si contin programe diversificate, cu pescuit, plimbari cu barca, fotografii in natura, birdwatching, precum si cazare cu all inclusive.

Tot in pret este inclusa o filmare a sejurului, in format dvd, cu cele mai frumoase momente din vacanta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea