Vacante

#oferte vacanta #statiune schi #schi #iarna 2011 #munte

Unde mergi la munte in iarna 2011

In ianuarie si februarie 2011 poti merge in vacanta la munte, la schi sau pentru relaxare. Odata scapat de agitatia sarbatorilor de Craciun si revelion, ultimele doua luni de iarna iti vor oferi mai multa liniste si chiar preturi mai atractive, in tara si in strainatate.

 

La schi in Bulgaria

 

Una dintre cele mai rentabile destinatii de schi ramane Bulgaria. In statiunea Bansko, in perioada ianuarie-martie 2011 pretul unei camere la un hotel de 4 stele este de 44 euro pe noapte, cazare cu mic dejun. Pentru cazare cu demipensiune, pretul este de 53 euro pe noapte, potrivit agentiei Escapade Travel.

Pe langa serviciile de cazare si masa, turistii au acces la piscina interioara si exterioara, sala de fitness, sauna, baie turceasca, thermal lounge. Totodata, ei beneficiaza gratuit de transport dus-intors la partie. Copiii pana la 7 ani in Camera cu doi adulti beneficiaza de gratuitate.

In Pamporovo, o saptamana de cazare in februarie 2011 costa 259 euro de persoana, conform agentiei Eurotravel TGV. Oferta asigura cazare cu demipensiune intr-un hotel de 5 stele din statiune. Pentru un copil cu varsta mai mica de 6 ani se asigura gratuitate. Se mai plateste o taxa de statiune de 6 euro pe zi pentru adulti si 3 euro pentru copii. Si in statiunea Borovets preturile sunt la fel de atractive. O saptamana de cazare la un hotel de 4 stele costa 252 euro de persoana, conform aceleiasi agentii.

 

Schi in Austria in ianuarie-februarie 2011

 

Daca mergi sa schiezi in Austria, gasesti oferte foarte atractive pentru o saptamana de vacanta in perioada ianuarie-februarie 2011. Gasesti oferte de vacanta in numeroase regiuni montane austriece, precum Stiria, Vorarlberg, Charintia, Salzburg sau Tirol.

Astfel, in Kaprun, o vacanta de 7 nopti costa 240 euro de persoana, conform agentiei Solis Travel. Pachetul asigura cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele.

Pentru o vacanta intr-un hotel de 4 stele platesti in jur de 50 euro pe noapte in iarna 2011. In Stiria, pretul unei camere este de 55 euro pe noapte, cazare cu demipensiune, conform agentiei Eximtur.

 

La munte in Romania in 2011

 

In Romania poti merge la munte in ianuarie-februarie 2011 si vei profita de ofertele speciale. Dupa sarbatorile de iarna, hotelierii si proprietarii de pensiuni vor avea tot interesul sa mentina interesul turistilor in ultimele doua luni de iarna. Cauta ofertele speciale ale acestora. De exemplu, in Bran, la un hotel de 4 stele se acorda discount-uri de 30% pentru o saptamana de cazare. Astfel, pentru 5 nopti platesti 249 lei. La un sejur de 4 nopti cu demipensiune sau pensiune completa se acorda o noapte in plus, gratuit.

 

tabere pentru copii

 

Cei care vor sa-si trimita copilul intr-o tabara de schi in Romania gasesc oferte in statiuni precum Predeal. In ianuarie 2011, o scurta tabara de 3 nopti de cazare costa 700 lei de persoana, conform Oferte Tabere. In pretul pachetului sunt asigurate cazarea cu 3 mese pe zi, echipamentul sportiv si programul taberei. Pe langa aceasta suma, trebuie sa mai platesti pentru transportul pana in statiune si pentru teleschi, acesta din urma in functie de numarul urcarilor. Inscrierile pentru luna ianuarie se fac pana de Craciun.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea